неделя, 01 октомври 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1484 прочитания

  Kaufland България увеличава социалните придобивки за служителите си

  Компанията поощрява служителите си с 1 допълнителен ден отпуск и бонус при раждане на бебе
  07 април 2023, 09:44 a+ a- a

  Kaufland България продължава да разширява пакета със социални придобивки на своите служители. Към съществуващите поощрения, ритейлърът добавя нови две - един ден допълнителен платен отпуск за всички и 600 лв. бонус при раждане или осиновяване на дете.

  Предлагането на разнообразие от придобивки, които отговарят на нуждата на служителите, както и добавянето на нови, е част от дългосрочната стратегия на Kaufland. В резултат на нея компанията мотивира екипа си и поддържа доказано високо ниво на удовлетвореност сред служителите.

  До момента служителите на Kaufland имаха право на 21 дни платен годишен отпуск, а с нововъведението стават 22 дни – 2 повече от законово установеното. Компанията осигурява и по още един допълнителен ден отпуск за служителите с 5 или повече години трудов стаж. Наред с това, всеки служител с навършени 5 години в компанията може да се възползва и от 3 месеца творчески отпуск.

  Чрез предоставянето на финансов бонус в размер от 600 лв. при разрастване на семейството на всеки служител, Kaufland затвърждава позицията си на грижовен и съпричастен работодател, който приоритизира най-важните моменти в живота на своите служители и техните семейства. Освен т.нар. „Бонус Бебе“, Kaufland осигурява на родителите и „Бебе пакет“ с най-необходимите за едно новородено принадлежности.

  „Благодарни сме за отдадеността и високия професионализъм на всеки член на нашето голямо Kaufland семейство и всекидневно се грижим да показваме това чрез действия, които водят до удовлетвореност и спокойствие за нашите служители и техните близки. Убедени сме, че ако всеки се чувства сигурен и спокоен в личен план, това ще доведе до удовлетворение и на работното място. Именно затова залагаме на грижата за хората“, споделя Милена Караилиева, директор човешки ресурси“ за Kaufland България.

  В стремежа си да се грижи за благосъстоянието на своите служителите, да поощрява тяхното развитие и чувство на удовлетвореност, Kaufland България непрекъснато надгражда стратегията си за управление на човешките ресурси и увеличава броя на поощренията, отговарящи на техните потребности. Веригата предоставя стимулираща работна среда и богат социален пакет на своите над 6600 служители, в това число допълнително здравно осигуряване, спортни карти на преференциални цени, месечни ваучери за храна, гъвкаво работно време и не престават да допълват разнообразието и обхвата от придобивки. Екипът на водещия ритейлър може да се възползва и от над 250 отстъпки за различни продукти и услуги, участие в разнообразни полезни инициативи, спортни събития и CSR активности, а само за изминалата година веригата е инвестирала над 380 000 лв. в множество нови обучителни програми, обхванали повече от 6400 от служителите й в различните структури и отдели.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  29 септември 2023, 16:02
  Инфлацията в Еврозоната падна до най-ниското си ниво от 2 години насам
  Показателят се увеличава с най-бавното темпо от края на 2021 г.
  29 септември 2023, 14:48
  България е привлякла €80 млн. по програма Хоризонт Евопа
  За 2 години български учени, изследователи и бизнес партньори са участвали в 214 проекта по програмата
  29 септември 2023, 12:21
  Открит бе първия етап от фотоволтаичния парк на „Каменица“ АД в Хасково
  Съоръжението е последната най-голяма инвестиция на компанията в посока устойчиво развитие и е първото в подобен мащаб за Molson Coors на глобално ниво
  29 септември 2023, 09:41
  За девета поредна година Лидл България посреща ученици за дуално обучение
  Те ще се обучават за професиите Икономист и Спедитор-логистик
  29 септември 2023, 09:16
  НС прие промени в Закона за защита на подаващите сигнали служители
  Приемането на законопроекта е част от Плана за възстановяване и устойчивост