събота, 27 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    903 прочитания

    Стартира ново издание на Инженерната академия на "R&М България Производство"

    По време на обучението стажантите ще получат мотивиращо възнаграждение
    07 юли 2022, 14:49 a+ a- a

    „R&М България Производство“ (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън), част от швейцарската компания Reichle & De-Massari, производител на високоефективни и иновативни продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни, отвори кандидатстването за четвъртото издание на стажантската си програма „Инженерна академия“ 2022 – 2023.

    Стажът продължава една година, като стартира през септември 2022 и ще се провежда в производствената база на компанията в София, ул. „Резбарска“ 1е, кв. „Хаджи Димитър“.

    Академията дава възможност на бъдещите млади инженери да преминат през 5 етапа и ключови отдела в компанията с инженерна насоченост: 7 седмици в отдел „Производство“ и по 11 седмици в 4 инженерингови отдела на компанията: • Локален инженеринг • Качество • Глобален инженеринг и оперативно подпомагане • Развоен отдел.

    „Щастливи сме, че за поредна година даваме възможност на младите хора да черпят от нашия опит“, посочва Станка Стоянова, директор на отдел „Човешки ресурси“ в компанията. „Осигуряваме индивидуална програма за развитие и работа с ментори, които са топ специалисти в своята област, и както и миналата година стажът ще се реализира на 8-часов работен ден. Вълнуваме се да се запознаем и развием тези млади таланти“, допълва още тя.

    Както всяка година 5-те модулни етапа в Инженерната академия са ключови за развитието на младите стажанти. Обучението включва разработка на реални казуси по проекти (вкл. международни), като след всеки модул стажантите ще бъдат оценявани от своите ментори и при положителна обратна връзка ще могат да преминат към следващ етап на обучение. Стажът приключва с връчване на сертификат и при наличие на свободна позиция може да се предостави възможност за назначаване в „R&М България Производство“.

    От началото на Инженерната академия през 2019 досега за нея са кандидатствали над 230 студенти. 12 от тях са избрани и стават са част от академията, като преминават през всичките ѝ обучителни етапи, а 5 получават предложения за работа и вече са част от екипа на компанията.

    Инженерната академия на „R&M България Производство“ е подходяща за завършили трети курс на университет с инженерна специалност или току-що дипломирани инженери.

    Краен срок на кандидатстване – 01. 08. 2022. Кандидатстването става в JOBS.bg тук.

    Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на РАЙХЛЕ И ДЕ - МАСАРИ БЪЛГАРИЯ ПРЪДАКШЪН ЕООД в JOBS.bg тук

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 11 часа
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 12 часа
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 12 часа
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 12 часа
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 14 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години