събота, 27 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1509 прочитания

    Puzl CowOrKing започва работа по нови 350 работни места

    Те са насочен към компании от над 50 човека и корпоративни клиенти от ИТ сектора
    16 юни 2020, 14:08 a+ a- a

    Екипът на Puzl CowOrKing започва работа по нови площи за споделени офиси в сградата на бившия завод „Витоша“. Те отново ще бъдат таргетирани към компании от ИТ сектора, но този път фокусът е върху компании от над 50 служители. С това разрастване, коуъркинг пространството ще увеличи броя на членовете си с 50%, добавяйки 350 нови работни места.

    Нов продукт за компании от 50+ служители
    Проектът се разделя на две фази, които ще бъдат поетапно завършени до края на годината. Първата ще бъде завършена след 4 месеца, предоставяйки 90 работни места на голяма компания, която се присъединява към общността на Puzl CowOrKing. Останалите 4 модулни помещения ще бъдат готови в началото на 2021 г. и предстои да бъдат заети от по-големи компании. Те ще могат да припознаят индустриалния стил в дизайна на пространствата, които ще се превърнат в техен дом.

    От компанията разясняват предимствата на техния нов корпоративен продукт:
    ● Офис на по-ниска от пазарната цена - бизнес моделът на Puzl намалява разходите в сравнение с офис сгради от клас А. Офис пространство в Puzl е средно с 15% по-евтино, благодарение на ефективните процеси, като спестяват ценно време и ресурси на компаниите.
    ● Предложение за ‘all inclusive’ услуги - офис пространствата в Puzl са напълно оборудвани и обслужвани, като дават възможност на компаниите да премахнат от дейностите си грижата за почистване, поддръжка, зареждане с консумативи и материали.
    ● Персонализиране на офиса - Puzl предлага възможността за персонализиране на офисните пространства с брандинг материали на клиента, както и специално конфигуриране спрямо изискванията за разположение на екипа.
    ● Гъвкавост и растеж - гъвкавостта на коуъркинг модела се прилага и за корпоративния офис продукт, което позволява увеличаване или намаляване на заетите пространства спрямо нуждите на компанията.
    ● Част от най-голямата ИТ общност - решенията за големи компании предоставят възможността за разширяване на ИТ общността и стимулира колаборацията между стартиращите компании и вече утвърдените на пазара професионалисти. 

    Проектът на Puzl CowOrKing да се разрасне в чужбина, започвайки от локация в Будапеща, е временно забавен, поради създалата се ситуация с COVID-19. Очаква се работата по пространствата в Будапеща да стартира в края на лятото, обясниха от компанията.

    „Вярваме в създадения от нас модел и въпреки ситуацията продължаваме да предлагаме гъвкави и функционални офис пространства, защото смятаме, че екипите няма да останат да работят завинаги от домовете си. Нуждата от допълнителна гъвкавост при наемането на офиси тепърва ще нараства и ние сме готови да отговорим на търсенето ѝ.“, добавя Тибо Тетинджер, основател и изпълнителен директор на компанията.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 21 часа
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 21 часа
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 21 часа
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 22 часа
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 24 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години