четвъртък, 30 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1567 прочитания

  SoftServe празнува 30 години на пазара

  Една от най-големите ИТ компании у нас има над 500 служители и офиси в 4 български града
  06 декември 2023, 11:30 a+ a- a

  От скромното си начало, с петима сътрудници, до днес - като глобална компания с 12 000 талантливи професионалисти от различни локации по света, SoftServe празнува 30 години на пазара. Компанията e сред десетте най-големи ИТ работодатели в България - с над 500 служители и офиси в 4 български града. 

  Как се постигат успехи вече 3 десетилетия? SoftServe отличава културата си на постоянно обучение и развитие като основна причина. Компанията създава SoftServe University, за да предоставя на екипа си хиляди обучения и възможности за растеж и кариерна промяна. С над 10 500 сертифицирани служители и над 590 000 обучителни сесии, мисията на компанията е да подкрепя развитието на всеки един човек и благосъстоянието на хората е основен приоритет. В резултат на това, след направено проучване, компанията е оценена със 77 eNPS (нетна оценка на удовлетворението на служителите) и печели няколко поредни години престижното отличие “Работодател на годината”. 

  SoftServe вярва, че успехът е свързан и с грижата за бъдещето. Ето защо са създадени благотворителната фондация "Open Eyes" и про-боно програмата "Open Tech" и с тези инициативи компанията помага на над 100 неправителствени организации, подчертавайки ролята си на социално отговорен работодател. 

  Докато празнува успехите от последните години, SoftServe работи усърдно и върху технологичното развитие в сферата. Компанията инвестира в регионалните градове у нас, отваряйки офиси извън столицата с цел разрастване на IT сектора и развитие на професионалистите в други области в България. Експертите в компанията създават иновации в ИТ сферата и работят по глобално значими проекти, доставяйки изключителен професионализъм на клиентите си. От стартиращи фирми до компании от Fortune 500, SoftServe работи с различни организации и им помага да постигнат бизнес целите си. Съответно, оценката на удовлетворението на клиентите е 83 NPS. Тази година шестима от служителите в компанията са отличени в класацията топ 100 на ИТ професионалистите в страната, а през последните 30 години SoftServe си сътрудничи с 1133 клиенти, за да изпълни 7751 проекта.

  SoftServe е глобална дигитална компания, специализирана в разработка на софтуер и консултантски услуги. С над 12 000 служители, в 14 държави и в 56 града по света, компанията работи по повече от 900 активни проекта за клиенти в Северна Америка, ЕС и Азия. Клиентите на SoftServe включват IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies и други. SoftServe е партньор на Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, NVIDIA и други големи технологични компании.

  Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на СОФТСЪРВ БЪЛГАРИЯ ЕООД в JOBS.bg тук

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  Ще обменяме автоматично данъчна информация със САЩ
  Вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова и Н. Пр. Кенет Мертен, посланик на САЩ в България, подписаха споразумение
  преди 13 часа
  В АЕЦ „Козлодуй“ са заредени първите 43 касети с алтернативен тип гориво
  Те са произведено от американската „Уестингхаус“
  преди 14 часа
  Бианор, Прайм и Диджитал Лайтс обединяват сили под името Wiser Technology
  Приходите на трите компании за 2023 година са 54 млн. лв.
  преди 1 ден
  Висшият мениджмънт в компаниите не е подгодтвен за изкуствения интелект
  Проучване на Adecco Group изследва промените в пазара на труда от гледна точка на топ мениджмънта в компаниите
  преди 1 ден
  SeedBlink пусна цялостна платформа за управление на собствен капитал и инвестиции
  Тя предоставя единен достъп до всички традиционни и нововъведени продукти за управление на собствен капитал и инвестиции