сряда, 24 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1190 прочитания

  Мусала Софт отбелязва 10 години в Бургас

  06 декември 2023, 10:30 a+ a- a

  Софтуерната компания Мусала Софт обяви десетата годишнина от откриването на своя офис в Бургас. През тези години дружеството успешно развива своята дейност, предлагайки иновативни решения за клиентите си по целия свят.

  “Честит празник на Бургас и Мусала Софт - Бургас. Десетилетие е сериозна възраст - и градът и Мусала Софт се промениха много. Сега сме по-иновативни, по-мъдри, още по-амбициозни и гледаме устремени напред заедно.” – сподели Елена Маринова, Президент и член на Борда на Мусала Софт.

  За 10 години офисът в Бургас се превърна в център за иновации и развитие, където талантливи специалисти работят върху водещи проекти в областта на софтуера и технологиите за клиенти като IBM, VMware, SAP, ProCredit Bank, Generali и други. Мусала Софт създава устойчив екип от експерти, който предоставя иновативни решения в горещи технологични направления. Гордост за компанията е, че по-голямата част от служителите в Бургас работят в компанията почти от самото създаване на офиса. Те са част от успешното реализиране на ключови проекти в областите интеграция в облака, интернет на нещата, големи данни, изкуствен интелект и добавена реалност.

  Компанията изгражда сплотена ИТ общност на местно ниво, партнирайки си с Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, Бургаски свободен университет, Природо-математическа гимназия „Академик Никола Обрешков“ и Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации. Партньорствата са част от цялостната стратегия на Мусала Софт за корпоративна социална отговорност, насочена към подкрепа на водещите академични институции и ИТ талантите на бъдещето.

  „Мусала Софт е работодател с добро име, органична част от технологичната общност в Бургас. Това, че празнува рожден ден на 6 декември, е много символично. Тогава е Никулден, най-любимият ден на бургазлиите. Искрено желая просперитет на компанията и на нейните служители! И нека бургаският екип на Мусала Софт продължи да се разраства! Честит рожден ден!” – Димитър Николов, кмет на град Бургас в поздравителен адрес по случай празника на компанията.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  Проучване: 15% от офисите в София са празни
  Броят на операторите на гъвкави работни пространства в столицата е 63, предлагат общо 8717 работни места
  преди 11 часа
  Турция ще предлага визи за дигитални номади
  Могат да кандидатстват жители на ЕС, на Обединеното кралство, САЩ, Канада, Швейцария, Русия, Украйна и Беларус
  преди 12 часа
  преди 12 часа
  FlixBus с нови маршрути от и до България за лятото
  Нови линии ще свързват София и Атина, Бургас и Истанбул, както и Румъния с българското Черноморие
  преди 14 часа
  Дава се възможност бебетата да бъдат ваксинирани срещу коклюш по-рано
  В България регистрираните до момента случаи на коклюш са 314, спрямо 4 за същия период на 2023 г.
  преди 15 часа
  Сирма се подготвя за двойно листване на борси в САЩ и Европа и нови придобивания
  Групата ще обедини всички дъщерни дружества под единен бранд