неделя, 28 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1840 прочитания

    Какви придобивки предлага StorPool?

    Повече за пакета от придобивки и различните инициативи, научете от Силвина Фурнаджиева, Employer Branding Specialist в StorPool
    11 януари 2024, 16:39 a+ a- a

    Силвина Фурнаджиева, Employer Branding Specialist в StorPool. Снимка: StorPool

    В новата рубрика на Economy.bg „Придобивките в България“ компаниите разказват за пакета от придобивки, който предлагат, както и за различните инициативи, насочени към подобряване на благосъстоянието и качеството на живот на служителите. 

    Какви придобивки предлага технологичната компания StorPool, разказва Силвина Фурнаджиева, Employer Branding Specialist в StorPool.

    Какви социални придобивки включва пакетът, който предлага компанията?
    Пакетът от социални придобивки на StorPool съответства на интересите и нуждите на колегите ни. От една страна, с него се стараем да се погрижим те да се чувстват възможно най-добре, а от друга – да отговорим на потребностите им от развитие и учене на нови неща.

    За да постигнем първата цел, предоставяме пълна здравна застраховка, която включва и покритие на зъболечение, както и карти Multisport, изцяло заплащани от работодателя. Всеки член на екипа ни има възможност и да добави членове на семейството си към здравната застраховка или да получи карти Multisport и за тях при преференциални условия.

    За да посрещнем потребността на колегите ни да учат и да се развиват, периодично организираме различни обучения, които покриват новостите в нашата професионална сфера. Освен тях всеки член на нашия екип има годишен бюджет, покриван от компанията, с който може да премине външни обучения по свой избор.

    Стараем се и да поддържаме уютен и приятен офис за колегите, които предпочитат да работят в него, като освен обичайните за всеки офис добро кафе, удобни столове и гъвкави бюра, които могат да се ползват и в standing режим, имаме и няколко фитнес уреда, които дават различни възможности за физически упражнения.

    Колко дни отпуск имат служителите във Вашата компания?
    Всички в екипа ни имат 20 дни платен отпуск годишно. Всеки има и по един допълнителен ден отпуск годишно за всяка година работа в компанията, като по този начин може да достигне максимум 30 дни.

    Имате ли политика за гъвкаво работно време?
    Работното ни време е изцяло гъвкаво. Всеки от нас уговаря обичайните си работни часове с прекия си ръководител и с останалите членове на своя екип, но има възможност да прави промени при необходимост.

    Как се подпомага балансът работа – личен живот?
    Стараем се да бъдем максимално гъвкави не само по отношение на работното време, а и на работното място. Всеки наш колега има избор дали да работи изцяло от офиса ни в кв. „Изток“ в София, от друго място или хибридно. Нямаме политика за определен брой присъствени дни в офиса – изборът е изцяло на хората в екипа ни.

    Екипът на StorPool. Снимка: StorPool

    Имате ли практика да давате бонуси?
    Имаме годишен бонус, който всеки член на екипа ни получава в зависимост от представянето си през годината. Освен това  колегите ни получават бонуси, ако участват в дейности, които не са пряко свързани с ежедневните им работни задължения, например участия в конференции като лектори.

    Какви са възможностите за обучение и професионално развитие, които предоставяте на Вашите служители?
    При установена необходимост от обучение на екипа, организираме такова с външен лектор. Наши колеги също водят вътрешни обучения на екипа, свързани с нови и интересни технологии, които са приложили успешно в работата си.

    Организирате ли тиймбилдинг за Вашите служители?
    През годината имаме по няколко неформални събирания в офиса ни, с които целият екип отбелязва празници като Великден и Коледа. Периодично организираме и тиймбилдинги.

    Участвате ли в различни обществени и корпоративни социални инициативи?
    StorPool подкрепя българската образователна, технологична и научна екосистема чрез дарения за организации, които я развиват, като например „Заедно в час“, института INSAIT и Българската предприемаческа асоциация. Членовете на екипа ни имат възможност да предложат кауза, която подкрепят, например подпомагане на избрано от тях училище или хакерспейс и компанията да направи дарение за нея.

    Какви други допълнителни придобивки и социални инициативи предлага Вашата компания, за да подобри качеството на живот на служителите?
    В StorPool държим на добрата работна среда, която осигурява максимален комфорт за екипа ни и максимална свобода за всеки, така че да върши най-добрата работа, на която е способен. Постоянно се стремим да развиваме системата си от придобивки и инициативи, така че да отразява както тенденциите в ИТ бранша, така и нуждите и интересите на хората в екипа ни.

    Вижте какъв продукт разработва StorPool Storage

     
     
    Вижте още от рубриката Comp&Ben in BG:

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 дни
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 2 дни
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 2 дни
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 2 дни
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    26 април 2024, 11:47
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години