четвъртък, 30 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  8951 прочитания

  Компания от България е сред най-добрите работодатели в САЩ за 2024

  LucidLink с офис в София се нареди на 24-то място в списъка на Forbes от над 20 000 кандидатури
  27 март 2024, 15:01 a+ a- a

  Снимка: LucidLink

  LucidLink, българо-американската стартъп компания, която създава революционни решения за отдалечено сътрудничество и се ползва от най-големите световни студиа и творци от цял свят, беше включена в списъка на Forbes за един от най-добрите стартиращи работодатели за 2024 г.

  Списъкът на най-добрите стартиращи компании в Америка на Forbes, съставен съвместно със Statista Inc., класира 500-те най-добри, които се отличават със забележителни постижения като работодатели и по отношение на удовлетвореността на служителите и растежа. 

  Класиращата организация събира и анализира милиони входящи данни. От 20 000 компании, 3000 се класират за задълбочен анализ, а 500 стартиращи фирми се включват във финалната класация за изключителна корпоративна култура и практики за ангажираност на служителите.

  Георги Дочев, създател на LucidLink, споделя: „Когато създавахме LucidLink преди 8 години, визията ни беше да направим революционни открития, като в същото време приоритизираме хората си и запазим жива културата на екипа. За щастие, успяхме да привлечем съмишленици, които са част от екипа и споделят тази същата визия в това невероятно приключение. Огромна чест е това признание на Forbes и да сме отличени в тази класация – поредното доказателство, че хората са най-голямата ни сила. Отличието само затвърждава убедеността ни да пазим благодатна средата си  за таланти, и за иновации.“ 

  LucidLink предоставя възможност на професионалисти от всякакви области да работят безпроблемно от всяка точка на света, като подобрява сътрудничеството и предлага на екипите светкавичен достъп до файловете и креативните приложения, които използват. Базираното в облак решение свързва отдалечени екипи към файлове за проекти от всякакъв размер мигновено и в рамките на секунди. То поддържа в реално време редактируеми потоци от видео и аудио продукция. LucidLink предлага познат и гъвкав формат като локален диск, така че екипи, които обработват голям обем от данни, могат да си сътрудничат бързо, лесно и без да променят начина, по който работят.

  LucidLink е основана през 2016 г. и поддържа над един милиард клиентски файлове в повече от 40+ държави. Компанията е със седалище в Сан Франциско, Калифорния, с офиси в София и служители в над осем страни от Америка, Европа и Австралия.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на ЛусидЛинк ЕООД в JOBS.bg

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  Ще обменяме автоматично данъчна информация със САЩ
  Вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова и Н. Пр. Кенет Мертен, посланик на САЩ в България, подписаха споразумение
  преди 13 часа
  В АЕЦ „Козлодуй“ са заредени първите 43 касети с алтернативен тип гориво
  Те са произведено от американската „Уестингхаус“
  преди 14 часа
  Бианор, Прайм и Диджитал Лайтс обединяват сили под името Wiser Technology
  Приходите на трите компании за 2023 година са 54 млн. лв.
  преди 1 ден
  Висшият мениджмънт в компаниите не е подгодтвен за изкуствения интелект
  Проучване на Adecco Group изследва промените в пазара на труда от гледна точка на топ мениджмънта в компаниите
  преди 1 ден
  SeedBlink пусна цялостна платформа за управление на собствен капитал и инвестиции
  Тя предоставя единен достъп до всички традиционни и нововъведени продукти за управление на собствен капитал и инвестиции