четвъртък, 29 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  932 прочитания

  Scalefocus спечели злато за „Най-голям напредък в процеса на привличане на таланти“

  Компанията беше отличена в класацията Brandon Hall Group HCM Excellence Awards, известна като „Оскарите на управлението на човешките ресурси“
  24 август 2023, 11:16 a+ a- a

  Илюстрация: Scalefocus

  Scalefocus беше отличена със златна награда в тазгодишното издание на Brandon Hall Group HCM Excellence Awards за създаване и прилагане на най-добрите практики при наемане на служители в категорията „Най-голям напредък в процеса на привличане на таланти“.

  „Изключително щастливи сме, че нашата организация е отличена със Златна награда в категория за привличане на таланти в класацията Brandon Hall Group HCM Excellence Awards. Това отличие е важен момент на признание на усилията на нашия екип през годините да създаде, развие и следва ефективна стратегия за привличане и развитие на таланти“, споделя Цветелина Еремиева, Chief People Officer в Scalefocus.

  „Носителите на награда Excellence Award са организации, които наистина ценят своите служители и инвестират в тях чрез своите програми за управление на човешките ресурси. Тези програми са потвърдени като най-добри в категорията си по отношение на стойността си за бизнеса и въздействието си върху самите служители“, споделя главният оперативен директор на Brandon Hall Group, Рейчъл Кук, ръководител на програмата HCM Excellence Awards.

  Обновеният процес за привличане на таланти в Scalefocus е по-гъвкав, ефективен, опростен и съобразен с целите на компанията. Приложените промени са довели до повишаване на доверието в компанията, до подобрен бранд като работодател и до по-продуктивен цикъл на набиране на персонал, отбелязват от компанията.

  Brandon Hall Group е единствената компания за професионално развитие, която предлага данни, изследвания, задълбочена информация и сертифициране на ръководители и организации в областта на обучението и талантите. В продължение на над 30 години компанията подпомага, отличава и сертифицира най-добрите практики в организациите по целия свят, повлиявайки развитието на над 10 милиона служители и ръководители. Програмата за наградите HCM Excellence Awards е първата, която признава постиженията на организациите в областта на обучението и развитието на таланти и е златният стандарт, известен като „Оскарите на управлението на човешките ресурси“. Наградите отличават най-добрите организации, които успешно са разработили и внедрили програми, стратегии, модалности, процеси, системи и инструменти, които са постигнали измерими резултати.

  Вижте по какви проекти работи Scalefocus в България

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на Scalefocus в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 час
  Проучване: Лихвите за покупка на жилище у нас вероятно ще останат ниски, а тези за бизнес имоти - по-високи
  Приемането ни в Шенген и еврозоната са предпоставки за засилване на интереса на чуждестранни инвеститори към България, сочи анализ на Colliers
  преди 2 часа
  ЕП подкрепи плановете за европейски цифров портфейл
  Новата рамка за цифрова идентичност ще предостави на гражданите на ЕС трансграничен цифров достъп до ключови обществени услуги
  преди 8 часа
  ОББ и ЕИБ със споразумение за гаранции по нови кредити за предприятия с персонал до 3000 души
  ОББ има 3 активни споразумения с ЕИБ и ЕИФ, по които може да отпусне нови кредити на обща стойност до 2 млрд. лв.
  преди 1 ден
  Шотев: Рекордни са инвестициите у нас за 2023
  Те отчитат ръст от 28% спрямо 2022
  преди 1 ден
  Световната банка инвестира 150 млн. евро в AG Capital
  Средствата ще подкрепят проекти на Lion's Head в България и Румъния