вторник, 29 ноември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2182 прочитания

  Българин стана PR Professional of the Year за целия свят на световни награди за комуникации

  SiteMedia Consultancy получи почетно отличие за Агенция на годината за цял свят на Platinum PR Awards
  17 ноември 2021, 14:43 a+ a- a

  Една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News определи Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy, за PR Professional of the Year в едни от най-престижните световни награди за комуникации в света Platinum PR Awards. Той беше единственият представител на Европа, достигал до финала на авторитетните награди и получи почетно отличие и за PR Team Leader of the Year. Агенция SiteMedia Consultancy, която управляват заедно с Ружа Загорска, получи почетно отличие за Агенция на годината в категорията 6 до 25 служителя и в категорията Re-Branding/ Re-Positioning за кампанията Nivea #daretowowandcare.

  Специалистите, компаниите и техните проекти са оценявани по постигнатите резултати през последната година, реализирани проекти, работа с клиенти, иновативни подходи, възможности за развитие, нестандартни работни решения, цялостно отношение към работния процес и много други постижения. 

  Любомир Аламанов и SiteMedia Consultancy се съревноваваха с професионалисти, глобални агенции и компании като Ruder Finn, Bank of America, Linkedin, Volkswagen, Saatchi & Saatchi, T-Mobile, Alibaba, Ogilvy, FleishmanHillard, Amazon, SAP, Boeing, HP Inc, Porter Novelli, Pepsico и много други. SiteMedia Consultancy беше единствената агенция от Източна Европа, достигнала до финалите на Platinum PR Awards 2021.

  „Това отличие е пореден триумф на българската комуникационна общност. Няма да се уморя да повтарям, че българският пазар е на световно ниво и можем да се гордеем с това, което правим. Приемам тези награди и като подарък за 20-ия рожден ден на Българската асоциация на ПР агенциите. Когато я учредихме през 2001 г., можехме само да мечтаем да стигнем световно ниво. Днес, 20 години по-късно, български специалисти и кампании са световни шампиони в комуникациите и диктуваме тенденциите в развитието на сектора“, сподели Любомир Аламанов, Управляващ партньор в SiteMedia Consultancy и допълни: „Факт е, че годината беше тежка и постави на изпитание всички нас. Очевидно в ситуация на глобална криза професионалната комуникация може да спасява животи и да сплотява общностите. Change Management Communications, Conflict solving/ Problem resolving са само някои от бъдещите насоки за развитие на комуникациите, като нашият пазар е един от първите в света. Потенциалът ни е огромен, трябва само да продължим и да демонстрираме добри практики.“

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Министърът на енергетиката представи в Турция възможностите за инвестиции у нас
  Имаме условия за изграждане на соларни паркове, посочи Христов
  преди 2 часа
  Ирландия глоби Meta с €265 млн.
  Глобите, наложени на компанията майка на Facebook в Европа през последната година надхвърлят €900 млн.
  преди 3 часа
  288 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой потвърдени случаи на новия коронавирус у нас от началото на пандемията е 1 286 872
  преди 18 часа
  БНБ определи 8 банки за системно значими институции
  Определен е и размерът на буфера, който те трябва да поддържат
  преди 19 часа
  Flix разширява екипа в софийския Експертен център
  Българският офис е планиран като най-големия хъб след тези в Мюнхен и Берлин
  преди 20 часа
  Компанията Mail Boxes откри първия си франчайз в България
  Веригата за куриерски, маркетингови и принт услуги вече има два собствени центъра у нас