неделя, 19 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1224 прочитания

    ИКЕА отвори нов магазин във Велико Търново

    Това е 6-ият обект на шведския бранд в страната
    28 ноември 2023, 16:38 a+ a- a

    ИКЕА откри нов магазин в Мол Велико Търново. На церемонията присъстваха Никос Ифантидис, управител на ИКЕА България, Даниел Панов, кмет на Велико Търново и Продромос Мавропулос, инвеститор в Мол Велико Търново.

    Компанията представи своя шести обект в страната, който е оптимизиран градски формат на удобна локация.

    За 12 години на българския пазар ИКЕА развива своята палитра от предложения на база реалните нужди на своите клиенти, като налага нови модели на работа и иновативни начини за пазаруване. Обектът заема 1800 кв.м. площ, като предлага на потребителите селекция от над 1000 артикулa, които могат да бъдат закупени на място – аксесоари за готвене и сервиране, декорация, продукти за бебето и детето, за организиране на дома, текстил и други. Потребителите имат достъп и до пълната гама от мебели и аксесоари, налични на IKEA.bg, които могат да бъдат поръчани с различни опции за доставка до дома или безплатно до магазин ИКЕА Мол Велико Търново.

    ИКЕА Мол Велико Търново разполага със зона за планиране на кухни и гардероби, в която експертите в обзавеждането на дома ще консултират клиентите за най-подходящите индивидуални решения. А в сектора с храни и напитки могат да бъдат открити популярни шведски продукти за приготвяне вкъщи – от сертифицирано кафе до шведски кюфтенца и сьомга.

    “Вече 80 години нашата философия е да правим всеки ден по-добър за повече хора. Обектът ни във Велико Търново е естествено продължение на стратегията да бъдем по-достъпни и близки до нашите клиенти. Преминахме през различни етапи на подготовка – от детайлно проучване на региона, средата и нуждите на потребителите, до същинската реализация на проекта. С това решение от ИКЕА се стремим да удовлетворим нуждите за обзавеждане на потребителите не само от Велико Търново, но и целия регион”, споделя Георги Колев, мениджър “Нов бизнес” в ИКЕА България, част от FOURLIS Group.

    Стъпването на ИКЕА в сърцето на България бе предшествано от иновативните за бранда мобилни хъбове, чрез които компанията предлага още по-лесен за клиентите начин да получат своите поръчки от онлайн магазина. Към момента ИКЕА присъства с 2 магазина в София, 2 центъра за поръчки в Пловдив и Бургас, концептуален магазин във Варна и мобилни хъбове в Плевен, Благоевград, Хасково и Стара Загора.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 дни
    БНБ: Чуждите инвестиции у нас със спад от 81% за година
    Най-големите вложения в страната за януари-март 2024 са от Австрия, Италия и Гърция
    преди 2 дни
    „Струма“ стана първата магистрала у нас с хеликоптерна площадка
    Хеликоптерът ще стига за 30 минути от София до тунел „Железница“
    преди 2 дни
    ЕК започна ново разследване срещу Meta
    Процедурата е заради пристрастяващите ефекти на социалните медии върху децата
    преди 2 дни
    "Булгаргаз" ще съди "Газпром" за 400 млн. евро
    Искът е заради спрените руски газови доставки
    преди 2 дни
    Проекти за близо 3 млрд. лева са реализирани у нас с парите от ЕС за транспорт за 6 години
    Със средствата са изградени 12 нови метро станции, 70 км нови пътища, 28 км рехабилитирани жп линии и 5 реновирани жп гари