петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1812 прочитания

    "Дискордиа" увеличила с близо 140 души служителите си у нас в пандемичната 2020

    За първи път "Дискордиа" влиза и в топ 80 на водещите компании по брой служители
    07 юни 2021, 14:07 a+ a- a

    Българската транспортно-логистична компания "Дискордиа" отчита най-висок ръст на служителите в сектора. Това показват резултатите от престижната класация „Водещи работодатели в България“ на ICAP.

    През 2020 компанията е увеличила екипа си с цели 138 души. Това се случва въпреки негативните ефекти, предизвикани от пандемията, и на фона на общ спад от 63% в сектора.

    За първи път "Дискордиа"влезе и в топ 80 на водещите компании по абсолютен брой служители, като се класира на 72-ро място – със 17 позиции по-напред спрямо миналогодишната класация – и се нареди в престижния списък на най-големите и влиятелни бизнеси у нас.

    „Горди сме от постигнатите резултати и от това, че затвърждаваме позицията си на лидер сред работодателите в транспорта и логистиката. Най-щастливи сме от факта, че това признание идва след една трудна година за целия свят, в която ние продължихме растежа си, въпреки предизвикателствата. За първи път достигаме до топ 80 на компаниите по абсолютен брой служители, което за нас означава, че "Дискордиа" продължава да е изключително желано място за работа. Това ни дава мотивацията и занапред да развиваме компанията и да инвестираме в хората си, като им осигуряваме възможност за развитие на устойчива кариера“, споделя Христо Христов, изпълнителен директор на "Дискордиа".

    Компанията прогресивно увеличава темповете си на растеж, като постоянно инвестира в най-новите системи и модерни тежкотоварни превозни средства, усъвършенства процесите си и внедрява иновации.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 6 часа
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 6 часа
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 6 часа
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 7 часа
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 9 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години