събота, 13 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1342 прочитания

  Наталия Богданова е новият Старши ESG Експерт в tbi bank

  Наталия има значителен опит в ESG и ще развива ангажимента на банката към устойчиви практики
  20 февруари 2024, 16:40 a+ a- a

  Наталия Богданова - Старши ESG Експерт в tbi bank. Снимка: tbi bank

  Наталия Богданова заема позицията Старши ESG Експерт в tbi bank, съобщиха от финансовата институция. Със значителен опит в „Екологично, Социално и Корпоративно управление” (ESG) основната отговорност на Наталия е да развива ангажимента на tbi bank към устойчиви практики.

  Тя ще отговаря за изготвянето на доклада за устойчивост на компанията в съответствие с регулациите на ЕС и рамки за докладване и ще работи в тясно сътрудничество с вътрешните заинтересовани страни, за да гарантира, че процесите в банката са в съответствие с най-добрите практики в индустрията. 

  ESG Експертът има цялостно разбиране на принципите на ESG и активно е допринесла за прилагането и развитието на стратегии за устойчивост в различни организации. Сред тях е и „Летище София”, където Наталия разработва стратегията за устойчивост на дружеството, работи в посока внедряване на устойчиви практики и е част от екипа изготвил неговия първи доклад за устойчивост. От натрупания от нея професионален опит ясно се откроява умения, като координация на екипи, корпоративни комуникации, стратегическо мислене, устойчивост и управление на проекти.

  Наталия притежава магистърска степен по „Наука и политика за устойчивост“ от университета в Маастрихт, както и бакалавърска степен по „Международен комуникационен мениджмънт” от университета по приложни науки в Хага. Тя е движена от идеята за устойчиво развитие и в извънработен план. Доказателство за това е доброволческата ѝ дейност в Generation Climate Europe (GCE) - най-голямата европейска младежка мрежа по въпросите на климата и околната среда и редица други придобити допълнителни сертификати и лицензи в областта. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 16 часа
  Италия ще инвестира €1 млрд. в изкуствен интелект
  Средствата ще бъдат инвестирани в рамките на 5 години
  преди 17 часа
  Летище Бургас с нов директор
  Васил Атанасов поема поста от досегашния директор Георги Чипилски
  преди 17 часа
  Възможности за инвестиции от израелски компании у нас обсъди президентът
  Намерението им да се реализират проекти за модернизация на военнопромишления комплекс у нас
  преди 17 часа
  Westinghouse подписа меморандуми със 17 български доставчици
  Те ще предоставят услуги и доставки за проекта за изграждане на нова ядрена мощност в АЕЦ „Козлодуй“, както и за други международни проекти
  преди 18 часа
  Инфлацията в САЩ със слаб ръст през март
  Данните поставят под въпрос намаляването на лихвите
  преди 21 часа
  За първи път в историята: Български учени със статия на водеща конфенеция за AI
  Екип от INSAIT e разработил приложение, оценяващо риска за изтичане на лична информация и което допринася за по-сигурен AI