вторник, 28 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1111 прочитания

  Кристин Мейджър е новият Chief People Officer на HPE

  Преди да стане член на изпълнителния екип, Мейджър е заемала ръководни позиции в областта на трудовото право и човешките ресурси в HPE
  25 януари 2024, 11:56 a+ a- a

  Кристин Мейджър - Chief People Officer на HPE. Снимка: HPE

  Hewlett Packard Enterprise (HPE) обяви назначаването на Кристин Мейджър за Executive Vice President и Chief People Officer (CPO) в сила от 1 февруари 2024 г.

  Мейджър е част от екипа на HPE от 2011 г., като последно е била Vice President of Human Resources и Chief Talent Officer. По време на кариерата си в HPE, Мейджър е ръководила HR функцията за HPE GreenLake, HPE Aruba Networking, HPE Transformation Office и е била Chief Technology Officer на HPE. Преди да се присъедини към HR функцията, Мейджър е била Chief Employment Counsel на компанията в продължение на осем години, като част от организацията по оперативни, правни и административни въпроси.

  „След като е работила в няколко различни области на бизнеса през последните 12 години, Кристин има силни взаимоотношения и дълбоко разбиране на нуждите и възможностите в цялата компания. Хората от нашия екип я обичат и тя споделя моята страст към културата и създаването на среда, в която всички могат да процъфтяват.“, коментира Антонио Нери – CEO на HPE.

  „Това наистина е моята мечтана работа. Обичам тази компания, загрижена съм за членовете на нашия екип и за това да направим живота им по-добър както професионално, така и в личен план“, коментира Мейджър. „Моят основен приоритет е изграждането на екипи с висока продуктивност и формирането и подкрепата на силно ангажирани лидери, които позволяват на хората да поемат нови предизвикателства, да учат и да растат в здравословна, приобщаваща среда.“

  Преди да се присъедини към HPE, Мейджър е била съветник по труда и заетостта в Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom в Пало Алто, Калифорния. Има диплома по право от Джорджтаунския университет и бакалавърска степен от Университета на Аризона.

  Мейджър наследява Алън Мей, който заемаше ролята на CPO от присъединяването си към компанията през 2015 г. Мей ще остане в HPE, за да поддържа организационната интеграция на Juniper Networks, която HPE обяви по-рано този месец, че възнамерява да придобие.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 12 часа
  Китай ще подпомага производството на чипове с $47,5 млрд.
  Една от основните области, върху които ще се фокусира третата фаза на фонда, е оборудването за производство на чипове
  преди 17 часа
  Paysera България дебютира на ВЕАМ пазара на БФБ
  Компанията за дигитални платежни услуги планира да увеличи капитала си с 2 млн. лв.
  преди 19 часа
  Standard & Poor's потвърди рейтинга на България и стабилна перспектива
  Агенцията прогнозираприемане в еврозоната най-късно началото на 2026 г. и ръст малко под 3% за периода 2025-2027 г.
  23 май 2024, 15:30
  Eldrive започва да изгражда собствени зарядни паркове за електромобили
  Освен зарядните станции в парковете ще има кафенета и магазини
  23 май 2024, 13:52
  „Смарт Органик“ вече се търгува на основния базар на БФБ
  Тя е първата компания, преминала от малкия пазар beam на основния Standard на Борсата