вторник, 28 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1218 прочитания

  Албена Колячева е новият Маркетинг мениджър на McDonald’s България

  Тя има над 15 години локален и международен опит в областта на Маркетинг и Комуникации на потребителски стоки
  08 януари 2024, 12:52 a+ a- a

  Снимки: McDonald’s България

  Албена Колячева е новият Маркетинг Мениджър на най-голямата верига ресторанти за бърз сървис в храненето McDonald’s за България. С над 15 години локален и международен опит в областта на Маркетинг и Комуникации на потребителски стоки, Албена Колячева се присъединява към семейството на марката McDonald’s, където ще отговаря за развитието на устойчивата позиция на бранда, който отбелязва своята 30-та годишнина на българския пазар през 2024-та година.

  Албена е икономист с бакалавърска степен, специалност „Маркетинг“ и магистър, специалност „Стопанско управление“ от Университет за национално и световно стопанство, София. Тя притежава и бизнес квалификации от London Business School. Владее английски и испански език.

  Професионалният ѝ опит е концентриран в компания за производство на храни номер едно в света, където тя извървява пътя си от маркетинг асистент до маркетинг мениджър, поемайки и роли в областта на корпоративните отношения и дигиталния маркетинг.

  Професионалният почерк на Албена е белязан от афинитет към устойчиви, дигитални и иновативни практики в сферата на стратегическия маркетинг. Тя е развивала успешно както стартиращи, така и установени глобални брандове и екипите, работещи за тях.

  „Удоволствие е да се присъединя към екипа на една от най-големите марки-икони McDonald’s и да ми бъде гласувано това доверие. В навечерието на 30-годишния юбилей на компанията в България съм повече от мотивирана от възможността да затвърдя имиджа на марката като пионер и първенец в изживяването в сегмента на бързия сервиз в храненето. Вълнуващо и отговорно е да работим заедно в посока за ново поколение почерк и прочит на дейностите на компанията, с които да засилим емоционалната връзка на потребителите с една от най- успешните марки в историята на маркетинга и символ на прехода в България преди цели 30г. Стремежът ми ще бъде за ясно и устойчиво развитие, с фокус върху иновациите в операциите и продуктите на McDonald’s, с които да продължим да развиваме доверието, което ни гласуват и с което израстват вече поколения българи.“ каза Албена Колячева.

  „Щастливи сме да приветстваме Албена Колячева в голямото семейството на марката McDonald’s в България, чиято численост днес наброява 1000 души. Професионалната етика, ангажираността по отношение на изграждането на по-добри общности, фокус в изживяването на клиентите ни, отдадеността за хората ни, стремежа към усъвършенстване и умението да развиваме печеливш бизнес, са ключовите принципи, в които се срещнахме и в които припознаваме съвместното си поведение на българския пазар.“ коментира Веселин Яничиевич, управляващ директор на верига ресторанти McDonald’s за България.

  McDonald’s е световен лидер в областта на бързия сервиз в храненето с над 35 000 ресторанта в над 100 държави. В България, McDonald’s разполага с 43 ресторанта в 13 населени места. С непрекъснато развитие и адаптация към променящите се потребности на клиентите, McDonald’s запазва ролята си на водещия лидер в индустрията на бързия сървис както у нас, така и по света, уточняват от компанията.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 12 часа
  Китай ще подпомага производството на чипове с $47,5 млрд.
  Една от основните области, върху които ще се фокусира третата фаза на фонда, е оборудването за производство на чипове
  преди 18 часа
  Paysera България дебютира на ВЕАМ пазара на БФБ
  Компанията за дигитални платежни услуги планира да увеличи капитала си с 2 млн. лв.
  преди 19 часа
  Standard & Poor's потвърди рейтинга на България и стабилна перспектива
  Агенцията прогнозираприемане в еврозоната най-късно началото на 2026 г. и ръст малко под 3% за периода 2025-2027 г.
  23 май 2024, 15:30
  Eldrive започва да изгражда собствени зарядни паркове за електромобили
  Освен зарядните станции в парковете ще има кафенета и магазини
  23 май 2024, 13:52
  „Смарт Органик“ вече се търгува на основния базар на БФБ
  Тя е първата компания, преминала от малкия пазар beam на основния Standard на Борсата