събота, 27 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2511 прочитания

    Татяна Милева e новият HR мениджър на Festo в България

    Тя пое поста от Деница Борисова, която оглави отдел „Operational Excellence“
    22 декември 2023, 16:56 a+ a- a

    От 1 декември 2023 Татяна Милева e ръководител отдел Човешки ресурси и правен във Фесто Производство, поемайки поста от Деница Борисова, която ще ръководи отдел „Operational Excellence“.

    Със своята eкспертност и управленски опит Festo в България ще разчита на Милева за постигане на фирмените цели и изпълнението на корпоративната стратегия в момент на трансформацията на производственото дружество във високотехнологична компания. Затова ще способстват професионалната ориентация към хората и познаването на процесите, както и индустриалното ноу-хау, което тя придобива в областта на автомобилната индустрия, електрониката и заводската автоматизация.

    Татяна Милева има над 15-годишен опит в областта на човешките ресурси, като през последните 4 години е HR Директор за България и Сърбия на голяма компания за асемблиране на електронни компоненти, където ръководи интернационален екип. На новата си длъжност Милева ще отговаря за всички основни дейности от областта на човешките ресурси - подбор, обучение и развитие на талантите в компанията, мотивацията, ангажираността и удовлетвореността на служителите, усъвършенстването на административните политики, включително дигитализирането на HR-процесите. В нейния фокус ще бъдат и темите, свързани с утвърждаването на работодателската марка на Festo, вътрешна и външна комуникация, корпоративната социална отговорност и грижата за здравето и благополучието на служителите. Правно-юридическите въпроси и спазването на етичните бизнес правила също ще са отговорност на Милева.

    Татяна Милева е възпитаник на СУ „Св. Климент Охридски“, откъдето има придобита магистърска степени по две специалностите „Психология“ и „Стопанско управление“. Професионалните й интереси са свързани с развитието на хората и усъвършенстването на процесите. За нея най-важни са хората – затова високо цени отношението към тях и добрите взаимоотношения в една подкрепяща среда. „За да върви напред, човек трябва да непрекъснато да предизвиква себе“, споделя Милева. Най-ярките спомни в дългогодишният й кариерен път са свързани с началото. С първите стъпки на международни компании, избрали да инвестират и правят бизнес в страната ни. Начало, свързано с очаквания, възможности и големи отговорности за сформирането и изграждането на екипите в компанията. Вярва, че пътят й в света на Festo ще бъде изпълнен с редица предизвикателства, но вече усеща духа и атмосферата на „компания с дългогодишни традиции, които от една страна дават стабилна основа, а от друга изключителна възможност за поглед в бъдещето в света на високите технологии“.

    „За мен е огромна чест и привилегия да бъда част от Festo в България - да припозная себе си дори и в и чрез корпоративните ценности, които се припокриват с личните ми. И в синхрон с всички мои колеги от екипа на Festo да бъдем амбициозни, отговорни, целеустремени, да гледаме напред и да умеем да ценим!

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 18 часа
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 18 часа
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 19 часа
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 19 часа
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 21 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години