вторник, 28 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2588 прочитания

  Татяна Милева e новият HR мениджър на Festo в България

  Тя пое поста от Деница Борисова, която оглави отдел „Operational Excellence“
  22 декември 2023, 16:56 a+ a- a

  От 1 декември 2023 Татяна Милева e ръководител отдел Човешки ресурси и правен във Фесто Производство, поемайки поста от Деница Борисова, която ще ръководи отдел „Operational Excellence“.

  Със своята eкспертност и управленски опит Festo в България ще разчита на Милева за постигане на фирмените цели и изпълнението на корпоративната стратегия в момент на трансформацията на производственото дружество във високотехнологична компания. Затова ще способстват професионалната ориентация към хората и познаването на процесите, както и индустриалното ноу-хау, което тя придобива в областта на автомобилната индустрия, електрониката и заводската автоматизация.

  Татяна Милева има над 15-годишен опит в областта на човешките ресурси, като през последните 4 години е HR Директор за България и Сърбия на голяма компания за асемблиране на електронни компоненти, където ръководи интернационален екип. На новата си длъжност Милева ще отговаря за всички основни дейности от областта на човешките ресурси - подбор, обучение и развитие на талантите в компанията, мотивацията, ангажираността и удовлетвореността на служителите, усъвършенстването на административните политики, включително дигитализирането на HR-процесите. В нейния фокус ще бъдат и темите, свързани с утвърждаването на работодателската марка на Festo, вътрешна и външна комуникация, корпоративната социална отговорност и грижата за здравето и благополучието на служителите. Правно-юридическите въпроси и спазването на етичните бизнес правила също ще са отговорност на Милева.

  Татяна Милева е възпитаник на СУ „Св. Климент Охридски“, откъдето има придобита магистърска степени по две специалностите „Психология“ и „Стопанско управление“. Професионалните й интереси са свързани с развитието на хората и усъвършенстването на процесите. За нея най-важни са хората – затова високо цени отношението към тях и добрите взаимоотношения в една подкрепяща среда. „За да върви напред, човек трябва да непрекъснато да предизвиква себе“, споделя Милева. Най-ярките спомни в дългогодишният й кариерен път са свързани с началото. С първите стъпки на международни компании, избрали да инвестират и правят бизнес в страната ни. Начало, свързано с очаквания, възможности и големи отговорности за сформирането и изграждането на екипите в компанията. Вярва, че пътят й в света на Festo ще бъде изпълнен с редица предизвикателства, но вече усеща духа и атмосферата на „компания с дългогодишни традиции, които от една страна дават стабилна основа, а от друга изключителна възможност за поглед в бъдещето в света на високите технологии“.

  „За мен е огромна чест и привилегия да бъда част от Festo в България - да припозная себе си дори и в и чрез корпоративните ценности, които се припокриват с личните ми. И в синхрон с всички мои колеги от екипа на Festo да бъдем амбициозни, отговорни, целеустремени, да гледаме напред и да умеем да ценим!

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 12 часа
  Китай ще подпомага производството на чипове с $47,5 млрд.
  Една от основните области, върху които ще се фокусира третата фаза на фонда, е оборудването за производство на чипове
  преди 18 часа
  Paysera България дебютира на ВЕАМ пазара на БФБ
  Компанията за дигитални платежни услуги планира да увеличи капитала си с 2 млн. лв.
  преди 19 часа
  Standard & Poor's потвърди рейтинга на България и стабилна перспектива
  Агенцията прогнозираприемане в еврозоната най-късно началото на 2026 г. и ръст малко под 3% за периода 2025-2027 г.
  23 май 2024, 15:30
  Eldrive започва да изгражда собствени зарядни паркове за електромобили
  Освен зарядните станции в парковете ще има кафенета и магазини
  23 май 2024, 13:52
  „Смарт Органик“ вече се търгува на основния базар на БФБ
  Тя е първата компания, преминала от малкия пазар beam на основния Standard на Борсата