четвъртък, 30 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2774 прочитания

  Петя Писарска е новият директор "Човешки ресурси" на Умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив

  Тя има над 17-годишен опит в международни технологични компании
  14 декември 2023, 14:19 a+ a- a

  Новият директор „Човешки ресурси“ на Умната фабрика на Schneider Electric в гр. Пловдив е Петя Писарска. Тя ще отговаря за организацията, провеждането и реализацията на политиките на компанията за развитие на човешкия потенциал, обучителните програми и партньорствата, създаването на лоялност и удовлетвореност на екипа на високотехнологичното предприятие.

  Петя Писарска е доказан професионалист в сферата на човешките ресурси с над 17-годишен опит в международни технологични компании.

  В нейно лице екипът на единствената Smart Factory на Schneider Electric за цяла Източна Европа и демонстрационен център за 14 държави разпознава стратегически партньор, който ще отговаря и за развитието и прилагането на високите стандарти и програми за изграждане на иновативна организационна култура и силна работодателска марка.

  „Производствената среда е нова за мен и е лично предизвикателство, което отлично съвпада с фокуса и лидерството на Schneider Electric в непрестанното надграждане на знанията и уменията на служителите с поглед в бъдещето. Иновативният подход, културата, съсредоточена върху хората, екипният дух, професионализмът, динамиката и прекрасните колеги ми дават увереността, че успешно ще затвърдим и продължим да развиваме Schneider Electric като предпочитан, лоялен и отговорен работодател и партньор“, сподели Петя Писарска и допълни: „Автоматизацията и дигитализацията изключително много засилват ролята на човека в производствения процес. В тази връзка за мен е голямо удоволствие да бъда част от компания, която не само инвестира в развитието, обученията, повишаване на квалификацията и преквалификацията на своите служители спрямо изискванията на съвременната динамично променяща се технологична среда, но и активно допринася за развитието на устойчиво образование чрез сътрудничество с училища и университети.“

  В началото на 2022 г. Schneider Electric бе отличен като „Най-добър работодател на годината“, а в края на 2022 г. Умната фабрика в Пловдив стана „Фабрика на годината“. Двете признания доказват безспорните постижения на екипа на компанията, резултат и от изграждането на отношения на лоялност, отдаденост и отговорност.

  „Бих искал от мое име и от името на целия екип на Schneider Electric да благодаря на досегашния директор „Човешки ресурси“ на фабриката Елена Ватрачка за отдадеността и безкомпромисния професионализъм през годините, благодарение на които постигнахме тези успехи заедно. Тя преминава в нова ръководна роля в компанията на зонално ниво, което доказва още веднъж, че местните структури на Schneider Electric са истински хъб за развитие на таланти. Приветстваме Петя в екипа, за да продължим с надграждане на постигнатото и да бележим нови успехи“, сподели Мартин Йорданов, директор на Умната фабрика в Пловдив.

  Най-характерното, което откроява Schneider Electric като сигурен и предпочитан работодател, е това, че мениджърският екип и екипите „Човешки ресурси“ работят с ясното съзнание и вяра, че именно хората са сърцето на компанията. Тази политика доказва своята устойчивост във времето и допринася за постигането на резултати, които дават перспектива за разрастване на екипа.

  Петя Писарска ще работи в близко сътрудничество със Стела Бончева – HR бизнес партньор на компанията за България, Албания, Северна Македония и Косово със засилен фокус над търговската организация и общата координация за територията.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  Ще обменяме автоматично данъчна информация със САЩ
  Вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова и Н. Пр. Кенет Мертен, посланик на САЩ в България, подписаха споразумение
  преди 13 часа
  В АЕЦ „Козлодуй“ са заредени първите 43 касети с алтернативен тип гориво
  Те са произведено от американската „Уестингхаус“
  преди 14 часа
  Бианор, Прайм и Диджитал Лайтс обединяват сили под името Wiser Technology
  Приходите на трите компании за 2023 година са 54 млн. лв.
  преди 1 ден
  Висшият мениджмънт в компаниите не е подгодтвен за изкуствения интелект
  Проучване на Adecco Group изследва промените в пазара на труда от гледна точка на топ мениджмънта в компаниите
  преди 1 ден
  SeedBlink пусна цялостна платформа за управление на собствен капитал и инвестиции
  Тя предоставя единен достъп до всички традиционни и нововъведени продукти за управление на собствен капитал и инвестиции