четвъртък, 30 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1497 прочитания

  Деница Илиева е новият директор „Недвижими имоти“ в Everty България

  Тя има повече от 18 години опит в управлението на търговски недвижими имоти
  05 декември 2023, 14:49 a+ a- a

  Глобалната компания за инвестиции в недвижими имоти Everty обявява своя нов директор "Недвижими имоти" за България в лицето на Деница Илиева. Този стратегически ход идва в момент, в който компанията достига значителен инвестиционен праг, а това от своя страна предизвиква промяна във фокуса към подобряване на активите в региона.

  Деница Илиева е уважавана личност в индустрията, с повече от 18 години кариерно развитие в управлението на търговски недвижими имоти. Внася богат опит в новата си роля, благодарение на заеманите до момента висши ръководни длъжности в известни чуждестранни инвестиционни компании в България. На предишната си позиция като директор "Управление на собствеността" в Everty, тя има ключово участие в стратегиите за увеличаване на приходите, повишаване на удовлетвореността на наемателите и оптимизиране на предоставяните услуги.

  Като директор "Недвижими имоти" в Everty България, Деница ще ръководи дългосрочните инициативи на компанията, насочени към непрекъснато усъвършенстване и разширяване на портфолиото от проекти в областта на търговските имоти и хотелиерството. Тя ще насърчава стабилни и ползотворни партньорства с клиенти и заинтересовани страни на местния пазар, повишавайки качеството на текущи и бъдещи сътрудничества.

  "За мен е истинско удоволствие да приветствам Деница Илиева в новата ѝ роля като директор "Недвижими имоти" в Everty България. Това повишение е естественото продължение на нейния богат опит в бранша и безапелационните ѝ ръководни умения, които тя доказа в нашата компания. Вярваме, че Деница успешно ще ръководи процесите по увеличаване на активите ни в страната и ще изпълни приоритетите ни за качествени партньорски взаимоотношения и оптимизация на услугите, които предоставяме“, заяви Харолд Чембърлейн, изпълнителен директор на Everty.

  Тази промяна в структурата на Everty отразява ангажимента на компанията да привлича опитни професионалисти на ключови ръководни позиции и подчертава стремежа ѝ към оперативни успехи и утвърдено присъствие на българския пазар на недвижими имоти.

  Everty притежава вече пет имота у нас, след като направи първата си голяма инвестиция в страната със закупуването на Perform Business Center в София през 2019 г.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 7 часа
  Ще обменяме автоматично данъчна информация със САЩ
  Вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова и Н. Пр. Кенет Мертен, посланик на САЩ в България, подписаха споразумение
  преди 14 часа
  В АЕЦ „Козлодуй“ са заредени първите 43 касети с алтернативен тип гориво
  Те са произведено от американската „Уестингхаус“
  преди 15 часа
  Бианор, Прайм и Диджитал Лайтс обединяват сили под името Wiser Technology
  Приходите на трите компании за 2023 година са 54 млн. лв.
  преди 1 ден
  Висшият мениджмънт в компаниите не е подгодтвен за изкуствения интелект
  Проучване на Adecco Group изследва промените в пазара на труда от гледна точка на топ мениджмънта в компаниите
  преди 1 ден
  SeedBlink пусна цялостна платформа за управление на собствен капитал и инвестиции
  Тя предоставя единен достъп до всички традиционни и нововъведени продукти за управление на собствен капитал и инвестиции