четвъртък, 30 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1090 прочитания

  Атанас Атанасов става партньор в the other half и оглавява новото звено /Grow

  То ще предлага иновативни услуги за маркетинг отдели, които искат по-успешно и ефективно да имплементират и реализират своите стратегии и планове
  27 ноември 2023, 15:58 a+ a- a

  Снимка: the other half

  Консултантската компания, специализирана в стратегическо развиване на брандове - the other half, добавя ново звено и разширява портфолиото си с набор иновативни услуги, които помагат на компаниите да оптимизират и подобрят различните аспекти на маркетинг представянето си.

  Новото звено /Grow предлага холистичен набор услуги, насочени към цялостно изграждане или оптимизиране на маркетинг процесите: целеполагане, оперативни процеси, бюджетиране, изпълнение и измерване на кампании, анализи и отчетност. Клиентите на компанията получават бърз достъп до маркетинг специалисти с богат опит и палитра от тествани решения и практични модели.

  Начело на the other half /Grow застава Атанас Атанасов, който има над 14 години опит на управленски позиции в маркетинг отделите на различни компании, включително международните лидери Lidl, Carlsberg и Telenor.

  „Много компании осъзнават нуждата да изградят или надградят маркетинг представянето си, но им е трудно да го направят. Наясно сме, че специалистите с богат опит в тази сфера, които наистина да са в състояние да оформят или оптимизират един цялостен модел на ефективна маркетингова дейност са малко и скъпи. Целта ни е да предложим на нашите клиенти точно такава експертна помощ, без дългосрочния финансов ангажимент“. коментира Атанасов.

  Според екипа на the other half, сред най-често срещаните проблеми, с които бизнесите се сблъскват, са хаотични маркетинг процеси и разпиляност на усилията, недобра интеграция между маркетинг екипа и генериращите приходи звена на компанията, както и липса на експертиза по отношение на планиране, бюджетиране и измерване на маркетинговата ефективност.

  „Експертизата на Атанас Атанасов като маркетинг лидер в различни индустрии е точно това допълнение, от което се нуждаехме, за да надградим услугите и стойността, която създаваме за нашите клиенти. Изключително щастливи сме, че с разширяването на портфолиото ни ще предложим на пазара пакет услуги и ниво на експертиза, които са без аналог на българския пазар,“ коментира Георги Гавазов, управител на the other half.

  Верни на стила си, от the other half обявяват новото звено заедно с първия му успешно приключен проект. Клиентът е TaxiMe: технологична компания, която използвайки мощта на данните и технологиите трансформира таксиметровите услуги в София.

  „Имахме истинска нужда да преродим маркетинга си. В няколкото месеца на проекта, Атанас работеше инхаус в компанията; благодарение на това успяхме бързо да наберем скорост. Преосмислихме маркетинг структурата и процесите си и полирахме бранд позиционирането си. Атанас водеше и намирането на ключовите хора, които да поведат маркетинг функцията. И последно, но не по важност, под неговото ръководство планирахме, бюджетирахме и изпълнихме безпрецедентно комплексна и мащабна за нас маркетинг кампания. Силно препоръчваме the other half /Grow на всеки бизнес, който иска да надгради или да стартира от нулата своя маркетинг екип.“, коментира Христо Чернев, CEO на TaxiMe.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  Ще обменяме автоматично данъчна информация със САЩ
  Вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова и Н. Пр. Кенет Мертен, посланик на САЩ в България, подписаха споразумение
  преди 13 часа
  В АЕЦ „Козлодуй“ са заредени първите 43 касети с алтернативен тип гориво
  Те са произведено от американската „Уестингхаус“
  преди 14 часа
  Бианор, Прайм и Диджитал Лайтс обединяват сили под името Wiser Technology
  Приходите на трите компании за 2023 година са 54 млн. лв.
  преди 1 ден
  Висшият мениджмънт в компаниите не е подгодтвен за изкуствения интелект
  Проучване на Adecco Group изследва промените в пазара на труда от гледна точка на топ мениджмънта в компаниите
  преди 1 ден
  SeedBlink пусна цялостна платформа за управление на собствен капитал и инвестиции
  Тя предоставя единен достъп до всички традиционни и нововъведени продукти за управление на собствен капитал и инвестиции