понеделник, 29 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1586 прочитания

    Елена Матева е новият Мениджър Бизнес Развитие на ARCO REAL ESTATE

    Елена има богат опит в сферата на недвижимите имоти
    06 ноември 2023, 11:34 a+ a- a

    Елена Матева - Мениджър Бизнес Развитие на ARCO REAL ESTATE. Снимка: ARCO REAL ESTATE

    Елена Матева е новият Мениджър Бизнес Развитие на агенцията за недвижими имоти ARCO REAL ESTATE, съобщиха оттам.

    Завършила Право в Софийския университет през 2005 година, Елена Матева специализира „Правораздаване” и „Публична администрация”, а от 2018 година изпълнява длъжността Мениджър Бизнес Развитие в една от големите агенции за недвижими имоти, обслужвайки офисите ѝ в София и Пловдив.

    Елена Матева разполага с богат опит в сферата на недвижимите имоти. След завършването си, тя стартира работа като юрист в британска компания, оперираща на българския пазар. Там тя придобива уменията да структурира сделки с участието на чуждестранни клиенти, както и да поема отговорност за решаване на различни казуси.

    През 2010 година Елена Матева официално е вписана като адвокат към Софийска адвокатска колегия, насочвайки се към сферата на гражданското право - вещно, облигационно и търговско.

    В ARCO REAL ESTATE Елена Матева работи по авторска програма за въвеждане на новите служители в компанията. Разработена в 30 стъпки, програмата цели да създаде в служителя правилни работни навици, включително в работата с клиенти - купувачи и продавачи на недвижими имоти. 

    Въвеждаща програма и послеващите я надграждащи обучения в ARCO REAL ESTATE, помага на новите колеги в компанията да усвоят ключови техники по отношение на търговските преговори, както и по обработката на документи.

    Завършвайки Въвеждаща програма и надграждащи обучения в ARCO REAL ESTATE, всеки един от новопостъпилите брокери получава удостоверение от Министерството на образованието и науката.

    ARCO REAL ESTATE е агенция за недвижими имоти, част от семейството на естонската компания ARCO VARA GROUP, основана в началото на 90-те години. Агенцията предлага разнообразие от услуги - брокерски, оценителски и консултантски. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    26 април 2024, 14:45
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    26 април 2024, 14:34
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    26 април 2024, 14:14
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    26 април 2024, 13:50
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    26 април 2024, 11:47
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години