сряда, 06 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1232 прочитания

  Елена Матева е новият Мениджър Бизнес Развитие на ARCO REAL ESTATE

  Елена има богат опит в сферата на недвижимите имоти
  06 ноември 2023, 11:34 a+ a- a

  Елена Матева - Мениджър Бизнес Развитие на ARCO REAL ESTATE. Снимка: ARCO REAL ESTATE

  Елена Матева е новият Мениджър Бизнес Развитие на агенцията за недвижими имоти ARCO REAL ESTATE, съобщиха оттам.

  Завършила Право в Софийския университет през 2005 година, Елена Матева специализира „Правораздаване” и „Публична администрация”, а от 2018 година изпълнява длъжността Мениджър Бизнес Развитие в една от големите агенции за недвижими имоти, обслужвайки офисите ѝ в София и Пловдив.

  Елена Матева разполага с богат опит в сферата на недвижимите имоти. След завършването си, тя стартира работа като юрист в британска компания, оперираща на българския пазар. Там тя придобива уменията да структурира сделки с участието на чуждестранни клиенти, както и да поема отговорност за решаване на различни казуси.

  През 2010 година Елена Матева официално е вписана като адвокат към Софийска адвокатска колегия, насочвайки се към сферата на гражданското право - вещно, облигационно и търговско.

  В ARCO REAL ESTATE Елена Матева работи по авторска програма за въвеждане на новите служители в компанията. Разработена в 30 стъпки, програмата цели да създаде в служителя правилни работни навици, включително в работата с клиенти - купувачи и продавачи на недвижими имоти. 

  Въвеждаща програма и послеващите я надграждащи обучения в ARCO REAL ESTATE, помага на новите колеги в компанията да усвоят ключови техники по отношение на търговските преговори, както и по обработката на документи.

  Завършвайки Въвеждаща програма и надграждащи обучения в ARCO REAL ESTATE, всеки един от новопостъпилите брокери получава удостоверение от Министерството на образованието и науката.

  ARCO REAL ESTATE е агенция за недвижими имоти, част от семейството на естонската компания ARCO VARA GROUP, основана в началото на 90-те години. Агенцията предлага разнообразие от услуги - брокерски, оценителски и консултантски. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 13 часа
  Какво да очакваме за банките и икономиката на България през 2024?
  Очакват се редица предизвикателства на различни фронтове, но и възможности за развитие на финансовия сектор, коментира Петър Чобанов, подуправител на БНБ
  преди 14 часа
  преди 14 часа
  преди 16 часа
  Какво е бъдещето на хибридната работа?
  Наред с многобройните предимства дистанционната работа има и редица недостатъци, отчита доклад на Colliers
  преди 16 часа
  Siemens и българската Nasekomo обявиха стратегическо партньорство по време на COP 28
  Двете компании ще си сътрудничат в дигитализацията на биопреобразуването чрез насекоми – новозараждаща се индустрия с потенциал за устойчиво развитие
  преди 16 часа
  АИКБ: Близо 80% от българската икономика вече е на светло
  Делът на сивата икономика у нас остава относително висок на фона на средните нива в ЕС