четвъртък, 23 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1652 прочитания

  Елена Матева е новият Мениджър Бизнес Развитие на ARCO REAL ESTATE

  Елена има богат опит в сферата на недвижимите имоти
  06 ноември 2023, 11:34 a+ a- a

  Елена Матева - Мениджър Бизнес Развитие на ARCO REAL ESTATE. Снимка: ARCO REAL ESTATE

  Елена Матева е новият Мениджър Бизнес Развитие на агенцията за недвижими имоти ARCO REAL ESTATE, съобщиха оттам.

  Завършила Право в Софийския университет през 2005 година, Елена Матева специализира „Правораздаване” и „Публична администрация”, а от 2018 година изпълнява длъжността Мениджър Бизнес Развитие в една от големите агенции за недвижими имоти, обслужвайки офисите ѝ в София и Пловдив.

  Елена Матева разполага с богат опит в сферата на недвижимите имоти. След завършването си, тя стартира работа като юрист в британска компания, оперираща на българския пазар. Там тя придобива уменията да структурира сделки с участието на чуждестранни клиенти, както и да поема отговорност за решаване на различни казуси.

  През 2010 година Елена Матева официално е вписана като адвокат към Софийска адвокатска колегия, насочвайки се към сферата на гражданското право - вещно, облигационно и търговско.

  В ARCO REAL ESTATE Елена Матева работи по авторска програма за въвеждане на новите служители в компанията. Разработена в 30 стъпки, програмата цели да създаде в служителя правилни работни навици, включително в работата с клиенти - купувачи и продавачи на недвижими имоти. 

  Въвеждаща програма и послеващите я надграждащи обучения в ARCO REAL ESTATE, помага на новите колеги в компанията да усвоят ключови техники по отношение на търговските преговори, както и по обработката на документи.

  Завършвайки Въвеждаща програма и надграждащи обучения в ARCO REAL ESTATE, всеки един от новопостъпилите брокери получава удостоверение от Министерството на образованието и науката.

  ARCO REAL ESTATE е агенция за недвижими имоти, част от семейството на естонската компания ARCO VARA GROUP, основана в началото на 90-те години. Агенцията предлага разнообразие от услуги - брокерски, оценителски и консултантски. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 13 часа
  Пазарът на индустриални площи в София навлиза в нова фаза
  Пазарът на производствени и складови площи в София забавя темпото си в началото на годината, а наемните нива се стабилизират за първи път от края на 2021, сочи нов доклад на Cushman&Wakefield Forton
  преди 15 часа
  EY: България е сред малкото страни в ЕС с ръст на чуждите инвестиции през 2023
  У нас са реализирани 27 инвестиционни проекта, които са осигурили близо 2000 нови работни места миналата година, показва нов доклад
  преди 15 часа
  Ето кои са най-говоримите езици в Европа
  54% от българите говорят поне един чужд език, сочи ново проучване
  преди 17 часа
  БНБ: Не се наблюдава прегряване на ипотечния пазар в момента
  Централната банка обаче затяга правилата за отпускане на ипотечни заеми