събота, 27 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1587 прочитания

    Галина Паунчева е новият изпълнителен директор на d:istinkt

    Тя поема ръководството на агенцията от Боян Иванович
    26 юни 2023, 14:12 a+ a- a

    Галина Паунчева е новият изпълнителен директор на комуникационна агенция d:istinkt. Тя поема ръководството от Боян Иванович, който успешно ръководи и развива бизнеса на компанията от 2019 г. като разшири нейното портфолио от клиенти и предлагани услуги. За този период пиар агенцията премина най-голямата си трансформация към креативен бизнес за интегрирани комуникации, който отговаря на всички съвременни очаквания на модерните компании.

    „Безкрайно развълнувана и горда съм да поема ръководството на една от най-успешните и награждавани комуникационни агенции в България. Безспорно, освен признание, това е и огромна отговорност и вярвам, че заедно с прекрасния екип от талантливи професионалисти в компанията, ще успея да надградя успехите, постигнати досега, така че d:istinkt да продължи да бъде лидер на пазара и символ на изключителен професионализъм, креативност и доверие“ – коментира Галина Паунчева, изпълнителен директор на d:istinkt.

    d:istinkt бе отличена за втора поредна година с приза „Агенция на годината“ от Българската асоциация на PR агенциите в конкурса BAPRA Bright Awards 2022. d:istinkt спечели общо 11 награди в редица категории за работата си по организацията и изпълнението на ефективни кампании и комуникационни стратегии за клиенти като TELUS International, Lidl и Yettel.

    Галина Паунчева има повече от 18 години опит в стратегическото планиране, реализирането и управлението на проекти в сферата на корпоративни комуникации, бранд консултации, криейтив, продукция на събития, медийни стратегии и стратегически комуникации.

    Кариерата на Галина Паунчева в сферата на комуникационните услуги стартира в APRA PN BCG през 2005 г. Тя бързо се изкачва по корпоративната стълбица, заемайки редица ръководни позиции, като продължава своето професионално развитие в българското представителство на Edelman – AMI Communications България. Нейният професионален път продължава като Chief Business Development Officer в специлиазирана агеция за събитиен мениджмънт Evento. През 2019 г. основава Wonderland - Brand & Event Management Agency. Нейна страст са и цялостната продукция на различни събития и тя осъществява своята мечта да работи и за големи музикални проекти, сред които концерти на Любо Киров и Миро.

    Галина Паунчева е автор на книгата „How to Launch a Successful Brand: A Step-by-Step Guide for Building a Powerful Brand”. Притежава професионално образование като икономист със специалност Бизнес администрация, както и в сферата на Връзките с обществеността.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 1 ден
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 1 ден
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 1 ден
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 1 ден
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години