събота, 03 юни 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2293 прочитания

  Антония Парапанова е новият бизнес мениджър на Tack TMI България

  Тя има над 10 години опит като изпълнителен мениджър в сферата на HR услугите
  10 февруари 2023, 14:53 a+ a- a

  Снимка: Tack TMI България

  Антония Парапанова е новият бизнес мениджър на Tack TMI България. Тя има повече от 10 години опит като изпълнителен мениджър в сферата на HR услугите – корпоративни събития, тийм билдинг, обучения и консултации.

  Tack TMI е част от GI Group, оперира в повече от 45 държави и е световна мрежа от повече от 800 експерти – консултанти, треньори, фасилитатори и създатели на програми в специализирани области за обучение и развитие на. Международните програми на Tack TMI се провеждат в 55 държави, на 37 различни езика, с една обща цел – да се окаже помощ на хората и организациите да се развиват и преуспяват. След придобиването ѝ от страна на GI Group през 2011 година, Tack TMI се превръща в една от 10-те най-успешни компании в света за услуги в областта на човешките ресурси. В България Tack TMI присъства вече повече от 20 години и за това време успява да изгради високо ниво на доверие и експертиза по отношение на нуждите на клиентите, като осигурява правилната диагностика и адекватните решения.

  Антония е основател на една от водещите тиймбилдинг компании в България, която беше успешно продадена през 2019 г. В кариерата си е работила по международни проекти във Великобритания, Русия, България, Холандия, САЩ и Колумбия. Нейното академично образование е в областта на бизнес, икономика и организационна психология. През януари 2023 г. поема позицията бизнес мениджър на Tack TMI България.

  Антония споделя убеждението, че екипността е ключова за постигането на успехи, вярва в силата на позитивното мислене и че няма невъзможни неща.

   

  Очаквайте интервю на Economy.bg с Антония Парапанова, Тициано Родолфо Розето, регионален директор на GI Group Holding, и Джим О'Браян, изпълнителен директор на Tack TMI.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Близо 1000 са вече работещите в Центъра за споделени услуги на KBC във Варна
  Част от служителите са се завърнали от чужбина, за да работят във Варна
  преди 1 ден
  Работните места в САЩ продължават да се увеличават
  Пазарът на труда в страната показва силна устойчивост
  преди 1 ден
  Япония с предупреждение към OpenAI
  Органът за защита на поверителността в страната предупреди компанията да не събира данни без разрешението на потребителите
  преди 1 ден
  САЩ глоби Amazon $30 млн. за нарушаване на поверителността
  Служители на Amazon Ring и стотици изпълнители са имали пълен достъп до личните видеоклипове на клиентите, включително деца, години наред
  преди 1 ден
  Американският Сенат прие Закона за ограничаване на дълга
  Предстои президентът Байдън да подпише документа, за да влезе в сила