вторник, 16 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3508 прочитания

  Антония Парапанова е новият бизнес мениджър на Tack TMI България

  Тя има над 10 години опит като изпълнителен мениджър в сферата на HR услугите
  10 февруари 2023, 14:53 a+ a- a

  Снимка: Tack TMI България

  Антония Парапанова е новият бизнес мениджър на Tack TMI България. Тя има повече от 10 години опит като изпълнителен мениджър в сферата на HR услугите – корпоративни събития, тийм билдинг, обучения и консултации.

  Tack TMI е част от GI Group, оперира в повече от 45 държави и е световна мрежа от повече от 800 експерти – консултанти, треньори, фасилитатори и създатели на програми в специализирани области за обучение и развитие на. Международните програми на Tack TMI се провеждат в 55 държави, на 37 различни езика, с една обща цел – да се окаже помощ на хората и организациите да се развиват и преуспяват. След придобиването ѝ от страна на GI Group през 2011 година, Tack TMI се превръща в една от 10-те най-успешни компании в света за услуги в областта на човешките ресурси. В България Tack TMI присъства вече повече от 20 години и за това време успява да изгради високо ниво на доверие и експертиза по отношение на нуждите на клиентите, като осигурява правилната диагностика и адекватните решения.

  Антония е основател на една от водещите тиймбилдинг компании в България, която беше успешно продадена през 2019 г. В кариерата си е работила по международни проекти във Великобритания, Русия, България, Холандия, САЩ и Колумбия. Нейното академично образование е в областта на бизнес, икономика и организационна психология. През януари 2023 г. поема позицията бизнес мениджър на Tack TMI България.

  Антония споделя убеждението, че екипността е ключова за постигането на успехи, вярва в силата на позитивното мислене и че няма невъзможни неща.

   

  Очаквайте интервю на Economy.bg с Антония Парапанова, Тициано Родолфо Розето, регионален директор на GI Group Holding, и Джим О'Браян, изпълнителен директор на Tack TMI.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 3 часа
  ЕК пуска 35 500 безплатни билета за 18-годишните, за да обиколят Европа
  Кандидатстването започва днес и ще приключи на 30 април
  преди 5 часа
  В София ще се състои кръгла маса за електронната търговия в ЕС
  „Бъдещето на електронната търговия в Европейския съюз“ ще се проведе на 29 април
  преди 6 часа
  Двуцифрен ръст в ползването на услугата Executive Search у нас през 2023 спрямо 2020 
  Транспорт и логистика е секторът с най-голям ръст в ползването на директното търсене за мениджърски позиции, според анализа на БЕСА
  преди 7 часа
  БАКБ придобива Токуда банк
  Очаква се регулаторно одобрение на сделката
  преди 10 часа
  България в ЕС: Повече инвестиции и по-високи доходи
  Износът на стоки от България в ЕС достига 31 млрд. евро през 2022, отчита доклад на ИПИ