събота, 27 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2953 прочитания

    Даниела Йорданова оглави шоколадовия бизнес на Нестле за Югоизточна Европа

    Даниела започва кариерата си в Нестле България преди повече от 10 години
    24 август 2022, 15:04 a+ a- a

    Даниела Йорданова - Бизнес Мениджър „Шоколадови изделия“ на Нестле за Югоизточен пазар. Снимка: Нестле

    От 1 септември тази година Даниела Йорданова поема поста Бизнес Мениджър „Шоколадови изделия“ на Нестле за Югоизточен пазар (България, Румъния, Сърбия, Хърватска, Словения, Босна и Херцеговина, Черна гора, Северна Македония, Косово), съобщиха от компанията.

    Даниела става и член на управляващия борд за пазар Южна и Източна Европа, което е особено признание и доказателство за българския потенциал чрез делегиране на по-големи и предизвикателни отговорности. За Нестле България шоколадовите изделия имат особен сантимент, поради историческата изходна точка като бизнес организация още от стъпването на компанията на пазара у нас чрез закупуването през 1994 г. на най-големия производител на шоколадови и захарни изделия в страната ШЗИ София.

    Даниела Йорданова започва кариерата си в Нестле България преди повече от 10 години, а високите и устойчиви бизнес резултати, които постига в сегмента разтворимо кафе и ръста на продажбите, допринасят за назначаването на настоящата й позиция продуктов мениджър „Чисто Разтворимо Кафе“ на Нестле Югоизточна Европа още при формирането на пазарното подразделение през 2018 г. Под ръководството на Даниела Йорданова, чрез многоканална и географски ориентирана стратегия, екипът, който създава, успешно допринася за увеличаването на пазарния дял през последните 4 години.

    Заедно с доказания професионализъм, управленческите ѝ умения, високото ниво на адаптивност, способността ѝ за ориентация в сложната бизнес среда, отличните комуникационни умения, както и предходния и опит с шоколадови изделия в българската компания за сладки изделия „Победа“, са сред основните съставни части за издигането й като ръководител на бизнеса на Нестле за шоколадови изделия в Югоизточна Европа.

    Даниела Йорданова е възпитаник на Математическа гимназия – Русе. Завършва висше образование в Икономически университет – Варна и притежава диплома от Chartered Institute of Marketing, както и Еxecutive MBA от Cotrugli Business School.

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на Nestle Bulgaria в JOBS.bg

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 10 часа
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 10 часа
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 11 часа
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 11 часа
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 13 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години