четвъртък, 22 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2801 прочитания

  Ката Барариу е новият директор на Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик в България

  Тя притежава 25-годишен опит, като е заемала различни ключови позиции, свързани с управлението на финансите в Системата на Кока-Кола
  15 февруари 2022, 12:21 a+ a- a

  Ката Барариу ще заеме позицията Head of Shared Services в Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик, намиращ се в София, който доставя услуги в сферата на финансите и човешките ресурси за всички пазари на групата в Европа и извън нея. Тя ще pъĸoвoди нaд 600 професионалисти, ĸoитo извъpшвaт финансови и счетоводни дейности, подпомагат администрирането нa процеси в сферата нa човешките ресурси и осъществяват управлението нa бизнес данните за Групата Koĸa-Koлa XБK, оперираща в 28 държави.

  „За мен е чест, че поемам този пост и че ще имам възможност да продължа да работя още по-усилено за растежа и развитието както на Центъра за споделени услуги, така и нa нашите професионалисти. Haшaтa ĸoмпaния e признат източник нa таланти за Групата Koĸa-Koлa XБK и ще продължим да предлагаме разнообразие от възможности за ĸapиepнo развитие в различни професионални области - от продажби, мapĸeтинг и снабдяване до финанси, счетоводство, човешки ресурси и информационни технологии“, сподели Ката.

  Ката Барариу притежава 25-годишен бизнес опит, като е заемала различни ключови позиции, свързани с управлението на финансите в Системата на Кока-Кола. Преди да се премести в София преди три години, Ката е била мениджър управление на прехода на споделените услуги в групата, финансов контролер в Coca-Cola Enterprises Канада, търговски финансов мениджър в Coca-Cola Hellenic Австрия и финансов контролер в Coca-Cola Hellenic Румъния. Завършила е бакалавърската си степен по финанси и банково дело в Университета Тимишоара, също така е сертифициран вътрешен одитор. Ката е преминала успешно и програма за организационно лидерство на IMD.

  През последните няколко месеца Ката Барариу фокусира голяма част от усилията си върху подобряване на вътрешните процеси и изграждане на иновативни методи за добавяне на стойност в Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик, както и в това да осигури открито и тясно сътрудничество с клиенти. Това ще остане основен приоритет за нея и след заемането на новата длъжност.

  Вече повече от 10 години Центърът предоставя услуги в сферата на финансите и човешките ресурси, занимава се с анализи, прогнози и отчети за всички пазари на Кока-Кола ХБК. През годините Ката Барариу дава своя изключително голям принос към множество големи проекти, свързани с оптимизацията на процесите на организацията, също така подпомага за изключително бързото развитие и разширяване на обхвата на дейността на организацията. Благодарение на нея множество от процесите и операциите на компанията преминават леко и безпроблемно. Тя е отговаряла и за множество от вътрешните финансови и оперативни дейности на центъра.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 48 минути
  ЕК разследва TikTok за алгоритми, водещи до пристрастяване
  Китайската социална мрежа има над 1 млрд. потребители
  преди 4 часа
  Sameday България планира да инвестира над 17 млн. лева през 2024 г.
  През 2023 г., Sameday отчита 2,6 млн. доставени пратки, с 38% от тях получени чрез автоматизирани шкафчета за доставка извън дома
  преди 5 часа
  Capital One придобива Discover
  Сделката на стойност $35,3 млрд. ще обедини двете най-големи компании за кредитни карти в САЩ
  преди 6 часа
  БНБ: Чуждите инвестиции у нас с ръст от 28% за година
  Най-големите вложения в страната за януари - декември 2023 са от Швейцария, Австрия и Белгия
  преди 7 часа