сряда, 24 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2016 прочитания

  Десислава Тодорова е новият оперативен директор на АЛД Аутомотив

  Десислава има значителен принос при създаването и развитието на АЛД в България от самото ѝ основаване през 2014
  01 февруари 2022, 12:25 a+ a- a

  Десислава Тодорова - оперативен директор на АЛД Аутомотив

  АЛД Аутомотив – специализирана в сферата на оперативния лизинг в България, обяви назначаването на Десислава Тодорова за оперативен директор на компанията, считано от 1 януари 2022 г. Десислава Тодорова е част от Управителния съвет на фирмата и преди това е заемала позицията на мениджър „Проекти и администрация“ в АЛД Аутомотив. 

  В ролята си на оперативен директор Десислава отговаря за процеса по закупуване и доставка на нови автомобили, следпродажбените услуги (грижа за клиента, обслужване и ремонти, застраховане, гуми и др.) и продажба на употребяваните автомобили, върнати в края на договора за оперативен лизинг. Същевременно тя продължава да оглавява отдел „Проекти и администрация“. 

  „Десислава е отличен професионалист с богат опит и цялостен поглед върху пазара на оперативен лизинг и сферата на мобилността. Тя познава специфичните нужди на бизнес средата в България по отношение на продуктите и решенията за финансиране. Заедно ще продължим да изграждаме най-добрите решения за мобилност, както за корпоративния сектор, така и за МСП“, каза Педро Диас, изпълнителен директор на АЛД Аутомотив.

  „Присъединявам се към високоефективен екип, за който клиентът и качеството на предоставяните услуги са на първо място. Щастлива съм на тази нова позиция, защото тя има ключова роля по отношение на удовлетвореността на клиентите. Заедно с колегите ми ще бъдем до нашите клиенти от момента, в който изберат своите фирмени автомобили, през целия период на договора за оперативен лизинг, до неговото изтичане - с най-добрите решения, нови продукти и услуги, които да покрият всички техни нужди в сферата на мобилността“, коментира Десислава Тодорова.

  Десислава има 15-годишен професионален опит, от който 8 години в АЛД Аутомотив. Тя има значителен принос при създаването и развитието на АЛД в България от самото ѝ основаване през 2014 година. Десислава Тодорова е важен участник в основните процеси, включително придобиването на МКБ, както и при внедряването и подобряването на вътрешните системи и програми, свързани с иновациите, ефективността и грижата за клиента.

  По време на професионалната си кариера Десислава заема различни позиции в сферата на продажбите, маркетинга и проектите в различни бизнес сектори. Притежава бакалавърска степен по информатика и магистърска степен по бизнес администрация – и двете от Университета за национално и световно стопанство.

  АЛД Аутомотив присъства на българския пазар от 2014 г. Компанията е дъщерно дружество на Société Générale Group и ALD Automotive Group. Предоставя оперативен лизинг с пълно обслужване, като осигурява финансиране и пълен набор от услуги за управление на автопаркове. Компанията е сред лидерите на лизинговия пазар в България и управлява широк портфейл от автомобили на международни и местни клиенти.

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 10 часа
  Проучване: 15% от офисите в София са празни
  Броят на операторите на гъвкави работни пространства в столицата е 63, предлагат общо 8717 работни места
  преди 12 часа
  Турция ще предлага визи за дигитални номади
  Могат да кандидатстват жители на ЕС, на Обединеното кралство, САЩ, Канада, Швейцария, Русия, Украйна и Беларус
  преди 13 часа
  преди 13 часа
  FlixBus с нови маршрути от и до България за лятото
  Нови линии ще свързват София и Атина, Бургас и Истанбул, както и Румъния с българското Черноморие
  преди 16 часа
  Дава се възможност бебетата да бъдат ваксинирани срещу коклюш по-рано
  В България регистрираните до момента случаи на коклюш са 314, спрямо 4 за същия период на 2023 г.
  преди 16 часа
  Сирма се подготвя за двойно листване на борси в САЩ и Европа и нови придобивания
  Групата ще обедини всички дъщерни дружества под единен бранд