четвъртък, 11 август 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1590 прочитания

  Двама нови членове на Управителния съвет на УниКредит Булбанк

  Андреа Тониети има повече от 20 години международен опит в групата, а Велко Джилизов започва кариерата си в УниКредит Булбанк през 1996 г.
  21 септември 2021, 14:51 a+ a- a

  (л) Андреа Тониети, директор „Човешки ресурси“, Велко Джилизов, директор на управление „Правно“

  Двама нови членове влизат в Управителния съвет (УС) на УниКредит Булбанк. След получаване на регулаторните одобрения, официално членове на борда на най-голямата банка в страната стават и Андреа Тониети, директор „Човешки ресурси“ и Велко Джилизов, директор на управление „Правно“.

  „Изключително съм щастлив за тази възможност и това ново предизвикателство. Благодарен съм за доверието и бих искал да споделя радостта си с целия екип на банката и колегите от дирекция „Човешки ресурси“ за ежедневната подкрепа и сътрудничество. Ще продължавам да давам най-доброто от себе си и да работя усилено заедно да предложим най-доброто служителско изживяване и да превърнем нашата банката в избрания работодател“, коментира Андреа Тониети. 

  „Горд съм да бъда част от успешния екип на УниКредит Булбанк повече от 25 години. Благодаря за доверието да бъда член на Управителния съвет и ще бъда щастлив заедно с целия екип да продължа да инвестирам своя професионален опит и експертиза за дигиталната трансформация и опростяване на процесите на банката в полза на нашите клиенти и по този начин да продължим да утвърждаваме лидерската си позиция“, сподели Велко Джилизов. 

  Андреа Тониети има повече от 20 години международен опит в групата на УниКредит в сферата на финансите и човешките ресурси. Професионалната му кариера в Групата започва през 2001 г. в звено „Планиране и контрол“ към главния финансов директор на УниКредит Сървисиз, като в периода 2005-2012 г. заема длъжността директор. През следващите години заема различни позиции в области, свързани с планиране, обучение и развитие на човешките ресурси, възнаграждения и придобивки, като е заемал позиции на старши бизнес партньор в „Човешки ресурси“ и Мениджър „Човешки ресурси“.

  От 2018 г. поема длъжността директор на управление „Човешки ресурси“ на УниКредит в Унгария, а от 1 ноември 2020 г. заема позицията директор на управление „Човешки ресурси“ на УниКредит Булбанк.

  Велко Джилизов, директор на управление „Правно“ също се присъедини към Управителния съвет на банката през месец август. Той започва кариерата си в УниКредит Булбанк през 1996 г. като заема различни длъжности в области, свързани с вътрешен одит, управление на риска, правен и регулативен контрол, като е заемал длъжността Старши мениджър на отдел „Правно обслужване на корпоративно, инвестиционно и частно банкиране“, като на тази позиция е участвал в едни от най-големите проекти за финансиране в България. От 2012 година заема длъжността заместник-директор на управление „Правно и регулативен контрол“, директор управление „Правно и регулативен контрол“ и директор на управление „Правно“ в УниКредит Булбанк и неговите дъщерни дружества в България. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 37 минути
  Всички основни дейности по изграждане на газовата връзка с Гърция са приключени
  Усилията на компанията са насочени към максимално скорошно пускане в търговска експлоатация, по възможност преди старта на отоплителния сезон
  преди 2 часа
  Jiminny планира удвояване на екипа си в България
  Компанията за оптимизация на търговски разговори получи инвестиция в размер на $16,5 млн.
  преди 3 часа
  Kaufland е намалил употребата на пластмаса с близо 30%
  Веригата отчита и 39% рециклируемост на опаковките си
  преди 6 часа
  Желаещите да се ваксинират срещу Covid-19 не бива да бъдат връщани
  Дори това да означава непълно усвояване на многодозови флакони, разпореди министър Меджидиев
  преди 7 часа
  Над 70% ръст на нощувките у нас през юни
  Най-посещавани са хотелите и къщите за гости с 4 и 5 звезди, според данните на националната статистика