петък, 30 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3905 прочитания

  Kaufland България с нов управител

  Досегашният главен изпълнителен директор Иван Чернев ще премине в интернационалната организация на Kaufland групата
  25 август 2021, 09:47 a+ a- a

  Валтер Волф

  Считано от 01.12.2021 Иван Чернев, председател на управителния съвет на Kaufland България, ще премине в интернационалната организация на Kaufland групата, където ще отговаря за международни проекти.

  От 01.12.2021 Валтер Волф, прокурист „Верига за управление на доставките“ в България, ще поеме управлението на Kaufland България. Валтер Волф е директор "Управление веригата на доставки" в Kaufland България от началото на 2019. След завършване на висшето си образование започва професионалния си път в Schwarz групата. Има над 15 години опит в сферата на продажбите и логистиката. Заемал е ръководни позиции в международни структури на Schwarz групата в Германия, Швейцария, Франция и България. Владее 5 езика – немски, английски, български, руски и френски.

  Досегашният главен изпълнителен директор Иван Чернев е начело на Kaufland България от 2018 насам. Заедно със своя екип той започва активна фаза на модернизация на хипермаркетите, въвежда редица иновации в продуктовия асортимент, разширява дейността на компанията с откриване на нови обекти, подобрява клиентското изживяване и затвърждава позицията на Kaufland като предпочитано място за пазаруване и работа в страната. Kaufland благодари на Иван Чернев за неговия изключителен принос за развитието на търговската верига.

  Под управлението на Валтер Волф Kaufland България ще продължи да затвърждава водещата си позиция в сектора в страната.

  Kaufland е част от водещата европейска група в сектора на търговия на дребно Schwarz. В България компанията има годишен оборот от близо 1,6 млрд. лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 400 служители. Kaufland има 60 хипермаркета в 34 града с асортимент, надхвърлящ 20 000 артикула в най-големите обекти. За времето от своето идване в България през 2006 до днес компанията се превръща в значим фактор за стимулирането на националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,4 млрд. лева.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Invest Sofia даде зелена карта на 2 компании
  Зелените карти дават възможност за бърза писта при административно обслужване на компаниите
  преди 5 часа
  Радев и Алиев обсъдиха българския бизнес да получават газ директно от Азербайджан
  България, Румъния, Унгария и Словакия предлагат да транзитират още азерски газ за Европа
  преди 11 часа
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  преди 12 часа
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство