петък, 30 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2054 прочитания

  Минна Карлберг е новият Country Manager на H&M за пазар Гърция

  Към него принадлежат България, Гърция, Кипър, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Грузия
  05 август 2021, 14:56 a+ a- a

  Минна Kарлберг поема новата позиция на Country Manager за търговски пазар Гърция, от месец август, базирана в Атина. Тя има богат опит в областта на търговията и сега отговаря за управлението на всички 7 страни, които са част от търговски пазар Гърция за H&M (Гърция, България, Гърция, Кипър, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Грузия). 

  Минна започва впечатляващото си кариерно развитие в H&М преди 12 години, като първоначално се присъединява към екип Глобални продажби като бизнес анализатор.

  След това тя се развива в други роли като, ръководител на отдел „Продажби и операции“, финансов мениджър за Австралия и Нова Зеландия, след което поема позицията на Country Manager за Швейцария, до настоящата ѝ роля като Country Manager в търговския пазар Гърция.

  „Много се вълнувам за новата си позиция като Country Manager за търговски пазар Гърция на H&M. Основен приоритет ще бъде да продължа да управлявам стратегията на компанията със силен акцент върху развитието на клиентското преживяване. Освен това, фокусът ни ще е да гарантираме, че H&М продължава да бъде в сърцата на хората, като предоставя мода и качество на най-добрата цена по устойчив начин. H&М е не само вдъхновяваща марка, но и чудесно място, на което хората могат да се развиват и растат. Ето защо ние ще продължим да работим за откриването и популяризирането на таланти в компанията.“ споделя Минна Карлберг.

  Мемет Арисой, който отговаряше в последните 2 години за пазара, продължава своето кариерно развитие във Варшава, Полша, където поема позицията на Регионален мениджър на H&M за регион Източна Европа. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Invest Sofia даде зелена карта на 2 компании
  Зелените карти дават възможност за бърза писта при административно обслужване на компаниите
  преди 5 часа
  Радев и Алиев обсъдиха българския бизнес да получават газ директно от Азербайджан
  България, Румъния, Унгария и Словакия предлагат да транзитират още азерски газ за Европа
  преди 11 часа
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  преди 12 часа
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство