вторник, 30 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1989 прочитания

    Binance Academy с безплатна програма за обучение на Web3 и блокчейн софтуерни инженери

    Програмата се реализира съвместно с BNB Chain, най-голямата Layer 1 блокчейн екосистема по брой потребители
    03 април 2024, 13:24 a+ a- a

    Binance Academy, платформа за крипто образование, обяви партньорство с BNB Chain за обучение на софтуерни инженери в сферата на Web3 и блокчейн индустрията. Програмата BNB Chain Developer Specialization не изисква предварителни познания за основите на блокчейн и се предлага напълно безплатно за потребителите.

    Разработена с оглед на достъпността и иновациите в основата си, BNB Chain Developer Specialization представлява цялостна учебна програма, която предоставя на участниците уменията и знанията, необходими за придобиване на знания в сферата на блокчейн, независимо от техния предишен опит. Предлага на потребителите общо двадесет внимателно разработени курса на английски език, всеки от които включва между 2 и 6 видеоклипа, и обхваща разнообразен набор от теми, включително основи на блокчейн, интелигентни договори, разработка със Solidity, децентрализирани приложения (DApps), Oracles, DeFi, BEP-20 Tokens, Greenfield архитектура и други. Чрез комбинация от увлекателно видеосъдържание, практически проекти и система за оценяване, потребителите не само ще придобият експертни познания, но и ще получат цифров сертификат след успешното си завършване.

    "Изправени сме пред масово внедряване на Web3 технологията, така изглежда бъдещето. Ние в Binance гледаме на иновациите като ценен инструмент, който може да бъде най-полезен тогава, когато е достъпен за повече хора. Затова и се стремим да демократизираме достъпа до качествено съдържание и образование, така че все повече потребители по света да се превърнат в катализатор на промяната. Нашата страна България с право се гордее с изключителния талант, който притежаваме в сферата на IT. Искрено вярвам, че тази безплатна образователна програма ще помогне на редица IT специалисти у нас, които желаят да се квалифицират в сферата на блокчейн технологиите", споделя Веселин Георгиев, Country Manager на Binance за България.

    Както подчертава Yi He, съосновател на Binance: "Образованието служи като крайъгълен камък за приемането на Web3 и иновациите. Като снабдяваме амбициозните разработчици с необходимите инструменти и знания, ние проправяме пътя към бъдещето, в което блокчейн революционизира индустриите и трансформира обществата."

    През последните няколко години екосистемата на веригата на BNB отбеляза безпрецедентен растеж и се превърна в лидер на блокчейн пазара. Чрез стратегически сътрудничества и визионерски инициативи Binance Academy и BNB Chain са готови да издигнат екосистемата на още по-високо ниво, поставяйки началото на нова ера на децентрализирано съвършенство.

    Тъй като светът е отворен за трансформиращия потенциал на блокчейн технологията, специализацията за разработчици BNB Chain предлага възможност за хората, които се интересуват от иновациите. Независимо дали сте софтуерен инженер с опит или тепърва прохождате в областта, може да се възползвате от възможността и да станете част от блокчейн революцията.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 5 часа
    Изследователски институт по иновативна медицина ще бъде открит в МУ-София
    Ще се провеждат проучвания на злокачествени тумори и изследвания, свързани с усложненията от Ковид-19
    преди 6 часа
    преди 8 часа
    ЕК започна разследване срещу Meta
    Производството е по новия закон за цифровите услуги
    преди 8 часа
    Wizz Air с нов маршрут: Ще лети от София до Хераклион
    Полетите ще са два пъти седмично
    преди 11 часа
    3 студентски стартъпа печелят по 10 000 долара финансиране
    Вижте кои отбори спечелиха петия сезон на акселератора Elevate на Американския университет в България
    преди 12 часа
    Откриват Ритейл парк Видин Плаза
    Инвеститор е „Дунония“, ще бъдат разкрити нови над 80 работни места