петък, 17 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2004 прочитания

    Мария Лазарова е новият кънтри мениджър на Монделийз в България

    Тя има 17 години опит в компанията
    24 юли 2023, 10:13 a+ a- a

    Считано от 1 юни, Мария Лазарова е новият кънтри мениджър на Монделийз в България. Преди това, в ролята си на мениждър планиране на категория „Бисквити“, Мария успешно управлява планирането и позиционирането на категорията и продуктите в пазарите от Югоизточна Европа.

    С богатия си опит в областта на продажбите и планирането и с история повече от 17 години в Монделийз Интернешънъл, Мария е доказала своята решителност и стремеж към успех, преминавайки през различни етапи на бизнеса, сред които: различни търговски позиции в компанията, секторен мениджър за страната, търговски мениджър за Сърбия и Босна и Херцеговина и наскоро мениджър „Планиране на категориите и активациите“ за Югоизточна Европа.

    „Радвам се, че се завръщам към по-активна работа с българския екип, фокусирана изцяло върху българския пазар. С опита, който имам досега, ще продължа да работя за осъществяването на амбицията ни да постигнем устойчив и печеливш растеж, позиционирайки добре марките на Монделийз на пазара, като същевременно продължа да развивам нашите служители.“, споделя новият кънтри мениджър на Монделийз в България.

    Мария Лазарова ще продължи да развива стратегията на компанията „Snacking Made Right“ и да ръководи бизнеса в България, съобразно глобалната дългосрочна стратегия на Монделийз Интернешънъл.

    Лилия Борисова, досегашен кънтри мениджър, поема ново кариерно предизвикателство и нови отговорности в системата на Монделийз с фокус в пазари в Югоизточна Европа.

    Българското дружество е част от бизнеса на Монделийз Интернешънъл в Югоизточна Европа, заедно с Румъния, Гърция, Кипър и пазарите от Източна Адриатика, ръководен от Ивайло Найденов, вицепрезидент и генерален мениджър за бизнес хъба.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 15 часа
    Siemens продава компанията си Innomotics на KPS Capital Partners
    Сделката е за 3,5 милиарда евро
    преди 15 часа
    Инвестират 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции в страната
    С други 49,6 млн. лв. ще бъде подпомогната зарядната инфраструктура в пристанищата
    преди 16 часа
    ЕС засилва регулациите за Airbnb и конкурентите й
    Онлайн платформите ще трябва да предоставят на властите данни за броя на нощувките и броя на гостите веднъж месечно
    преди 16 часа
    514 български фирми кандидатстваха за разработване на иновации
    Общият размер на безвъзмездното финансиране е 127 млн. лв.
    преди 18 часа
    Google отпуска 1 млн. долара за докторантски стипендии в INSAIT
    Младите учени ще могат да работят в България с научни ръководители от INSAIT и Google Research по най-горещите теми в AI в момента