събота, 11 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3011 прочитания

    Български хотел номиниран за престижните световни MICE награди

    Hyatt Regency Sofia се подреди сред най-добрите в категориите за „Най-добър нов европейски MICE хотел“ и „Най-добър български MICE хотел“ за 2021
    31 май 2021, 15:24 a+ a- a

    Терасата с розова градина към The Conservatory, част от The Loft

    Hyatt Regency Sofia получи второ международно признание в туристическия бизнес – 2 номинации за Световните MICE Награди. Зад абревиатурата MICE (Meetings, Incentives, Conferences и Events/Exhibitions) стоят конференции, конгреси, изложения, фестивали и корпоративни събития с различна продължителност, мащаб и аудитория, а отличието се присъжда на най-добрите в сферата хотели, конгресни и експо центрове, авиолинии и други. 

    Световните MICE награди са разпределени в няколко категории за всеки континент и Hyatt Regency Sofia е единственият български хотел, който се бори освен в националната, и в общоевропейската категория. Победителят и в двете се определя по максимално прозрачен начин с гласуване от публиката, а гала церемонията по награждаването ще се проведе на 1 ноември в Дубай.

    Oще с откриването си Hyatt Regency Sofia даде силна заявка да допринесе за развитието на събитийната сфера у нас с десетте си многофункционални зали - комбинация между модерен дизайн, съвременни технологии, простор и лукс. 

    The Living Room осигурява уединението и комфорта на домашен хол с камина и собствен бар

    Неслучайно само месеци след откриването си той бе отличен за градски хотел на годината на престижните награди „Сграда на годината“, получи златна звезда от гилдията на най-добрите конгресни центрове в Европа и в момента се състезава в 2 категории („Водещ хотел в България 2021“ и „Водещ нов хотел в Европа 2021“) в 28-те Световни награди за туризъм, които ще се проведат това лято. 

    Хотелът предлага на своите гости една от най-големите бални зали в София - „Васил Левски“, която може да бъде разделена на три отделни части и съдържа високотехнологично оборудване за събития от всякакъв мащаб. 

    Зала „Ботев“ на партерното ниво пък посреща по-малки срещи и събития и предлага директен достъп към зеления вътрешния двор на хотела. 

    Короната в портфолиото на хотела е The Loft - ексклузивното пространство на покрива на Hyatt Regency Sofia, което обединява три помещения (The Living Room, The Den, който е частен кино или гейминг салон за интерактивни срещи, и The Conservatory). 

    The Conservatory гарантира бягство извън града в разкошна атмосфера на мини бална зала, със своя частна кухня и изход към мащабна тераса с розова градина и вдъхновяваща гледка към Витоша и златните кубета на „Св. Александър Невски“

    Иновацията в концепцията и архитектурното изпълнение на The Loft не остана незабелязана и броени месеци след откриването си, то се нареди сред най-иновативните пространства за събития сред 1000-те хотела от американската верига в цял свят. Селекцията, в която The Loft влезе, включва още трапезария с порцелан от 16-и век в центъра на ботаническа градина в Амстердам, таен масонски храм с достъп от подвижно стълбище в Лондон, бална зала с хидравлична повдигаща се стълба, през която може да влезе лимузина в Дюселдорф и историческа ротонда в бивш военен бункер в Майнц. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 14 часа
    Вече работи първата за България и региона водородна зарядна станция
    В рамките на минути могат да бъдат заредени леки, лекотоварни и товарни автомобили
    преди 16 часа
    Официалният правописен речник на българския език вече е наличен онлайн
    Той е първият продукт на Български езикови ресурси онлайн или БЕРОН
    преди 16 часа
    Интегрирана концепция на ТИЗ има шансовете да реализира милиардна инвестиция в България
    В концепцията за интегрирани териториални инвестиции участват общините Пловдив, Куклен, Марица и Раковски
    преди 20 часа
    Търговски вериги поискаха от президента вето върху тавана за надценката на хляба
    Ограничаването на свободното ценообразуване ще доведе до изкривяване на конкуренцията, от което ще пострада крайният потребител, отбелязват от СМТ
    преди 21 часа
    Българската "Пластхим-Т" придоби 100% от италианската Manucor
    Сделката се финансира със заем от „Уникредит Булбанк“ и ОББ