сряда, 06 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1477 прочитания

  Вижте видео от Есенната конференция на БАУХ

  Тази година форумът протече в четири поредни дни под надслов Boosting People`s Potential
  17 ноември 2023, 16:58 a+ a- a

  На 16 ноември 2023 в Интер Експо Център се проведе четвъртият присъствен конферентен ден от тазгодшния есенен форум на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ).

  Събитието тази година започна на 13 ноември и протече в иновативен 4-дневен формат с разнообразни теми, интерактивни работилници, майсторски класове, виртуална и присъствена конферентна програма под надслов Boosting People`s Potential.  Равносметката от четирите конферентни дни е 43 лектори и водещи на интерактивни формати, 2 модератори и над 350 участници в различните формати.

  Конференцията имаше за цел да даде нови идеи, да помогне на HR професионалистите да сверят часовниците си със световните тенденции и локалните практики, да представи нови данни от проучвания и споделен опит и казуси, да бъде платформа за обогатяване на мрежата от професионални контакти. 

  Последният четвърти ден предложи на участниците богата конферентна програма. Започна с провокиращо начало за излизане от рамката и търсенето на нови подходи в темата за отключването на потенциална на служителите, продължи със споделени практики от 8 компании, критичен и задълбочен анализ какво поколението Z очаква от работодателите по отношение на възможностите за развитие, дебат по темата Outsourcing vs InHouse in HR, и завърши със силно послание за повече шансове за хората с различни възможности.

  По време на официалното откриване на присъствения конферентен ден на 16 ноември Детелина Смилкова - Председател на Управителния съвет на БАУХ, поздрави участниците и им благодари за доверието.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 14 часа
  Какво да очакваме за банките и икономиката на България през 2024?
  Очакват се редица предизвикателства на различни фронтове, но и възможности за развитие на финансовия сектор, коментира Петър Чобанов, подуправител на БНБ
  преди 16 часа
  преди 16 часа
  преди 17 часа
  Какво е бъдещето на хибридната работа?
  Наред с многобройните предимства дистанционната работа има и редица недостатъци, отчита доклад на Colliers
  преди 17 часа
  Siemens и българската Nasekomo обявиха стратегическо партньорство по време на COP 28
  Двете компании ще си сътрудничат в дигитализацията на биопреобразуването чрез насекоми – новозараждаща се индустрия с потенциал за устойчиво развитие
  преди 18 часа
  АИКБ: Близо 80% от българската икономика вече е на светло
  Делът на сивата икономика у нас остава относително висок на фона на средните нива в ЕС