понеделник, 13 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3769 прочитания

    EOA Leadership Summit & Awards 2016 ще се проведе в България

    Страната ни ще е домакин на събитието след като стана най-добра аутсорсинг дестинация за 2015
    02 февруари 2016, 15:15 a+ a- a

    Президентът Росен Плевнелиев приема от Стефан Бумов, председател на УС на Българска аутсорсинг асоциация, наградата за страната ни за най-добра аутсорсинг дестинация за 2015 г. на Европейската аутсорсинг асоциация

    Седмото издание на годишните награди на Европейската аутсорсинг асоциация (European Outsourcing Association - EOA) - EOA Leadership Summit & Awards 2016 ще се проведе за първи път в България под патронажа на българския държавен глава Росен Плевнелиев. Това съобщиха от Българската аутсорсинг асоциация.

    Домакинството на наградите е първият от такъв мащаб проект в аутсорсинг индустрията, осъществяван в България, който допринася за образа на страната ни като водеща високотехнологична бизнес дестинация. Това е поредно признание за страната ни, която вече се доказа като силна и перспективна аутсорсинг дестинация, печелейки в една и съща година престижните EOA Awards 2015 и NOA Awards 2015 за аутсорсинг дестинация на годината.

    Седмите по ред годишни награди на EOA ще бъдат последвани от среща на върха и ще отличат усилията на компании и физически лица от Европа, които са демонстрирали най-добри практики и изключителни постижения в сферата на аутсорсинга. Ще бъдат връчени награди в общо осем категории, сред които и аутсорсинг дестинация на годината, като тази година ще бъдат въведени и нови категории – признание за изключителни постижения в аутсорсинга в България, Франция и други страни в Европа.

    EOA Leadership Summit ще събере лидери в аутсорсинг индустрията от цяла Европа и извън нея, за да обсъдят посоката на развитие на организациите в новата ера за аутсорсинга. Темите, които ще бъдат дискутирани, са свързани с недостига на критични умения в бранша, глобалните стандарти в най-добрите аутсорсинг практики и как компаниите трябва да се адаптират, за да отговорят на изискванията на новата аутсорсинг екосистема.

    Президентът Росен Плевнелиев коментира: „Гордеем се, че България ще бъде домакин на следващия Leadership Summit & Awards на Европейската аутсорсинг асоциация. За нас това е изключително признание и възможност да допринесем за утвърждаването на добрите бизнес практики в сектора и международния бизнес. Като президент заставам в подкрепа на аутсорсинг индустрията, зад всеки инвеститор в сектора, зад всеки бизнес, създаващ работни места за млади хора, утвърждаващ бизнес етиката и промотиращ растеж и иновации.“

    По думите на Кери Халард, директор на Европейската аутсорсинг асоциация: „За нас е изключително вълнуващо да проведем EOA Leadership Summit & Awards в България, една нация в разгара на бума на аутсорсинг сектора. Страната бързо се превръща в една от най-атрактивните дестинации за аутсорсинг в Европа заради високото качество на IT индустрия, многообразието на езици и таланти на кадрите. Ние сме във възторг, че президентът Плевнелиев ще открие срещата на върха. За да постигне една страна истински успех в аутсорсинга, индустрията се нуждае от пълната подкрепа на държавните институции и правителството, и България ясно показа, че има тази подкрепа."

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 7 минути
    преди 2 часа
    Китайската търговия се върна към растеж
    Както вносът, така и износът бележат ръст през април
    10 май 2024, 16:28
    Вече работи първата за България и региона водородна зарядна станция
    В рамките на минути могат да бъдат заредени леки, лекотоварни и товарни автомобили
    10 май 2024, 14:11
    Официалният правописен речник на българския език вече е наличен онлайн
    Той е първият продукт на Български езикови ресурси онлайн или БЕРОН
    10 май 2024, 14:06
    Интегрирана концепция на ТИЗ има шансовете да реализира милиардна инвестиция в България
    В концепцията за интегрирани териториални инвестиции участват общините Пловдив, Куклен, Марица и Раковски