петък, 14 юни 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  939 прочитания

  Hitachi Solutions Bulgaria официално откри новия си офис в София

  Компанията вече има 125 експерта в различни области
  18 октомври 2023, 08:52 a+ a- a

  Снимки: Economy.bg

  На 5 октомври 2023 г. IT компанията Hitachi Solutions Bulgaria откри новия си офис на елегантно тържество в сградата на Business Balkan Centre (BBC).

  Вече 4 години компанията оперира на българския технологичен пейзаж и се радва на стабилен интерес от страна на таланти. Стартирайки само с един служител, днес тя има 125 експерта в различни области.

  В стратегическите планове на Hitachi Solutions Europe стои плавно разрастване на българската дивизия и за следващите няколко години. Към момента в София работят различни IT софтуерни инженери, функционални консултанти с технически бекграунд. Развива се стратегически и т.нар. Център за споделени услуги, в който работят отдели като Финанси, Администриране на проекти, Управление на проектни ресурси, ИТ поддръжка, Маркетинг и Човешки Ресурси. Всички те работят за и с всички клонове на Hitachi Solutions Europe – Великобритания, Франция, Германия, Португалия, България.

  „Екипът ни расте, ние се разширяваме, значимостта ни в европейската организация Hitachi Solutions става все по-голяма и важна за цялостния бизнес.“ – сподели Адриана Бейли, кънтри мениджър за България, пред Economy.bg.

  От компанията определят своя нов дом като по-голям, по-модерен, по-удобен, по-ориентиран към хората. Офисът заема целия последен 20-ти етаж на сграда BBC и се простира на над 1200 кв.м. Разполага с повече от 100 работни места, 6 конферентни зали, 2 кухни, 4 малки зали за конфиденциални разговори, зона за почивка, зона за игри, библиотека, огромна тераса, която обгръща целия офис. Екипът на компанията се радва на една от най-хубавите гледки в цяла София. Компанията е приела хибридния начин на работа и служителите могат да редуват уюта на дома с комфорта на новото работно място.

  За да отбележи случая, Hitachi Solutions Bulgaria организира елегантно събитие на 5 октомври 2023 г. Тъй като новият офис е предназначен за служителите, те бяха основните гости. Събитието бе уважено от извънредния и пълномощен посланик на Япония – негово превъзходителство Хироши Нарахира, Петър Иванов, представител на Британското посолство в България, представители на Министерството на Регионалното развитие и благоустройството и други партньори. Висшият мениджмънт на компанията на глобално ниво бе представен от Охара Сан, Global CEO, Франклин Ман-Джинг, Chief Human Resources Officer, Миура Сан, Director of Hitachi Solutions Europe, Стивън Френч, CEO of Hitachi Solutions Europe и др.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  България постигна пълна дигитална трансформация в здравеопазването за 3 години
  За по-малко от 3 години общият брой на издадените електронни рецепти надхвърля 54 млн.
  преди 5 часа
  ЕБВР инвестира 15 млн. евро в Eldrive
  Компанията ще добави 7400 станции за зареждане
  преди 6 часа
  преди 8 часа
  Дори получено на грешен имейл искането за изтриване на лични данни е задължаващо
  Вижте повече за казуса, по който в Холандия наложиха глоба от 6 хил. евро на агенция за подбор
  преди 9 часа
  Унгарска комания ще стартира в Стара Загора производство на автомобилни платки
  Друг унгарски инвеститор ще произвежда слънчеви батерии до Силистра
  преди 10 часа
  dormakaba открива център за бизнес услуги и разширява завода си в България
  Местният екип ще нарасне спрямо сегашните 260 служители