неделя, 12 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    848 прочитания

    Hitachi Solutions Bulgaria официално откри новия си офис в София

    Компанията вече има 125 експерта в различни области
    18 октомври 2023, 08:52 a+ a- a

    Снимки: Economy.bg

    На 5 октомври 2023 г. IT компанията Hitachi Solutions Bulgaria откри новия си офис на елегантно тържество в сградата на Business Balkan Centre (BBC).

    Вече 4 години компанията оперира на българския технологичен пейзаж и се радва на стабилен интерес от страна на таланти. Стартирайки само с един служител, днес тя има 125 експерта в различни области.

    В стратегическите планове на Hitachi Solutions Europe стои плавно разрастване на българската дивизия и за следващите няколко години. Към момента в София работят различни IT софтуерни инженери, функционални консултанти с технически бекграунд. Развива се стратегически и т.нар. Център за споделени услуги, в който работят отдели като Финанси, Администриране на проекти, Управление на проектни ресурси, ИТ поддръжка, Маркетинг и Човешки Ресурси. Всички те работят за и с всички клонове на Hitachi Solutions Europe – Великобритания, Франция, Германия, Португалия, България.

    „Екипът ни расте, ние се разширяваме, значимостта ни в европейската организация Hitachi Solutions става все по-голяма и важна за цялостния бизнес.“ – сподели Адриана Бейли, кънтри мениджър за България, пред Economy.bg.

    От компанията определят своя нов дом като по-голям, по-модерен, по-удобен, по-ориентиран към хората. Офисът заема целия последен 20-ти етаж на сграда BBC и се простира на над 1200 кв.м. Разполага с повече от 100 работни места, 6 конферентни зали, 2 кухни, 4 малки зали за конфиденциални разговори, зона за почивка, зона за игри, библиотека, огромна тераса, която обгръща целия офис. Екипът на компанията се радва на една от най-хубавите гледки в цяла София. Компанията е приела хибридния начин на работа и служителите могат да редуват уюта на дома с комфорта на новото работно място.

    За да отбележи случая, Hitachi Solutions Bulgaria организира елегантно събитие на 5 октомври 2023 г. Тъй като новият офис е предназначен за служителите, те бяха основните гости. Събитието бе уважено от извънредния и пълномощен посланик на Япония – негово превъзходителство Хироши Нарахира, Петър Иванов, представител на Британското посолство в България, представители на Министерството на Регионалното развитие и благоустройството и други партньори. Висшият мениджмънт на компанията на глобално ниво бе представен от Охара Сан, Global CEO, Франклин Ман-Джинг, Chief Human Resources Officer, Миура Сан, Director of Hitachi Solutions Europe, Стивън Френч, CEO of Hitachi Solutions Europe и др.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 дни
    Вече работи първата за България и региона водородна зарядна станция
    В рамките на минути могат да бъдат заредени леки, лекотоварни и товарни автомобили
    преди 2 дни
    Официалният правописен речник на българския език вече е наличен онлайн
    Той е първият продукт на Български езикови ресурси онлайн или БЕРОН
    преди 2 дни
    Интегрирана концепция на ТИЗ има шансовете да реализира милиардна инвестиция в България
    В концепцията за интегрирани териториални инвестиции участват общините Пловдив, Куклен, Марица и Раковски
    преди 2 дни
    Търговски вериги поискаха от президента вето върху тавана за надценката на хляба
    Ограничаването на свободното ценообразуване ще доведе до изкривяване на конкуренцията, от което ще пострада крайният потребител, отбелязват от СМТ
    преди 2 дни
    Българската "Пластхим-Т" придоби 100% от италианската Manucor
    Сделката се финансира със заем от „Уникредит Булбанк“ и ОББ