четвъртък, 30 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2728 прочитания

  Христина Тотева поема „Връзки с обществеността“ в Телерик Академия

  С над 7 години опит в сферата на ПР и комуникациите, тя ще отговаря за увеличаването на ефекта на Академията върху обществото и бизнеса
  09 ноември 2023, 09:34 a+ a- a

  Телерик Академия обяви ново назначение, ключово за следващия етап от развитието ѝ. Христина Тотева поема „Връзки с обществеността“ в Телерик Академия от началото на ноември 2023. Тя има над 7 години опит в сферата на вътрешни и външни комуникации и корпоративна социална отговорност, придобит при разработването и прилагането на комуникационни стратегии за външни и вътрешни публики на големи компании като Сибанк, ОББ и ДЗИ.

  Преди да стане част от екипа на Телерик Академия тя заема позицията Маркетинг мениджър в Делойт България. Христина ще отговаря за всички комуникационни дейности, връзката с медиите, изграждането и утвърждаването на имиджа на Телерик Академия и корпоративната ѝ идентичност.

  Сред задачите ѝ също ще бъдат организирането на различни видове събития и ПР дейности, както и развитието на комуникационните политики на компанията. Тази нова за компанията роля е резултат от бурното развитие на Академията през последните 6 години, в които тя представя уникален за България по продължителност (6 месеца) и резултат (80% от курсистите започват работа до 3 месеца от завършване) обучителен формат за ИТ кариерен старт Alpha, както и 3-месечните изцяло практически обучения Upskill.

  Академията продължава да надгражда и разширява обученията си, като през следващите месеци предстои да обяви изцяло нови Upskill програми, които отговарят на нуждите на бизнеса.

  „Имаме амбиция и планове да развием и задълбочим ефекта на Телерик Академия върху обществото и бизнеса. С разширяването на екипа с професионалисти вярваме, че се доближаваме с още една стъпка до тази цел. С Христина като част от екипа ни ще можем по-фокусирано и в по-голям мащаб да популяризираме възможностите за придобиване на ключови дигитални умения, както и да отговорим на нуждите на бизнеса, като изведем обученията и партньорската си програма до следващо ниво“, коментира Александра Мечкова – главен изпълнителен директор на Телерик Академия.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Ще обменяме автоматично данъчна информация със САЩ
  Вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова и Н. Пр. Кенет Мертен, посланик на САЩ в България, подписаха споразумение
  преди 13 часа
  В АЕЦ „Козлодуй“ са заредени първите 43 касети с алтернативен тип гориво
  Те са произведено от американската „Уестингхаус“
  преди 13 часа
  Бианор, Прайм и Диджитал Лайтс обединяват сили под името Wiser Technology
  Приходите на трите компании за 2023 година са 54 млн. лв.
  преди 1 ден
  Висшият мениджмънт в компаниите не е подгодтвен за изкуствения интелект
  Проучване на Adecco Group изследва промените в пазара на труда от гледна точка на топ мениджмънта в компаниите
  преди 1 ден
  SeedBlink пусна цялостна платформа за управление на собствен капитал и инвестиции
  Тя предоставя единен достъп до всички традиционни и нововъведени продукти за управление на собствен капитал и инвестиции