сряда, 17 август 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  593 прочитания

  Exacta Solutions отваря нов офис в София

  Начело на офиса в София е Росица Великова
  06 юли 2022, 14:11 a+ a- a

  Крис Вела, управляващ директор на Exacta Solutions (Снимки: Exacta Solutions)

  Екзакта солюшънс (Еxacta Solutions), базираната в Малта iGaming Recruitment и M&A агенция, откри свой офис в София. Това е стъпка, която бележи логична еволюция в международния растеж на компанията след значителното увеличение на бизнеса на българския пазар през последните 12 месеца, съобщиха от компанията. 

  Росица Великова

  Начело на офиса в София е Росица Великова, специалист с международен опит в подбора на ИТ специалисти. Представителството в България ще даде възможност на Exacta да подкрепи по най-добрия начин iGaming бизнеса в рамките на разрастващия се български пазар и да осигури опитни и нишови таланти.

  „Могат да се направят много паралели между България днес и Малта преди около 20 години. Българската iGaming сцена се разраства с бързи темпове и предлага много предимства на операторите. В момента виждаме много водещи iGaming бизнеси да се преместват и отварят офиси в България, което води до голямо търсене на опитни професионалисти, които също биха се преместили в страната. Ние се радваме да установим физическо присъствие в българската столица и сме уверени, че чрез доказания си опит Exacta Solutions има много какво да допринесе за развитието на този динамичен пазар с висок потенциал,” обяснява Крис Вела, управляващ директор на Exacta Solutions.

  През последното десетилетие България стабилно се развива като един от най-очакваните нововъзникващи центрове за iGaming в Европа. Експертите продължават да посочват годишния ръст на онлайн казиното и спортните залагания на пазара като сериозни показатели, че индустрията ще надхвърли общите приходи от €550 милиона през следващите 5 години.

  След стартирането на представителството си в София, агенцията ще се фокусира върху активното увеличаване на своите базирани в България представители, заети с подбор на персонал.

  Антъни Хенеси, търговски директор на Exacta Solutions

  „В Exacta изградихме репутацията си на специалисти със задълбочен фокус в набирането на персонал в рамките на iGaming и технологичните индустрии. Нашите представители са изключително запознати с уменията, експертизата и професионалните профили, които iGaming операторите изискват от своите кандидати, за да успеят в тази конкурентна и авангардна индустрия. Този дух ще бъде пренесен и в нашия софийски офис. Вече разполагаме с малък, но много опитен екип, който притежава сериозна експертиза в международното набиране на таланти в технологичната, финансовата и търговската сфери. Очакваме с нетърпение да увеличим екипа още повече през следващите месеци,“ казва Антъни Хенеси, търговски директор на Exacta Solutions.

  Exacta Solutions остава ангажирана да работи от името на своите клиенти в Малта, България и по света, за да им помогне да осигурят най-добрите таланти в глобалната iGaming индустрия.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 14 часа
  1350 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой потвърдени случаи на новия коронавирус у нас от началото на пандемията е 1 229 633
  преди 1 ден
  На децата в Лондон ще бъдат предложени допълнителни ваксини срещу полиомиелит
  Вирусът е открит в отпадните води на града, както и в тези на Ню Йорк
  преди 1 ден
  Sofia Angels Ventures с инвестиция в Digistain с технология за борба с рака
  Това е четвъртата инвестиция на българския фонд
  преди 1 ден
  Годишната инфлация през юли е 17,3%
  От началото на годината инфлацията е 11,3%, показват данните на НСИ
  преди 1 ден
  София е домакин на FinX
  Най-голямото събитие у нас за инвестиции и иновативни финансови технологии ще се проведе в SoftUni
  преди 1 ден
  SeedBlink с офис в България придобива Symbid
   Двете платформи са допринесли с над 110 млн. евро инвестиции в 250 стартиращи предприятия
  преди 1 ден
  Германия отбелязва 75% ръст на пътуващите с влак на къси разстояния
  От части това се дължи на въведения евтин билет от €9 месечно