петък, 03 декември 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  648 прочитания

  Конференция „Новата транзитна епоха на недвижимите имоти“ ще се проведе в хибриден формат

  Тоова ще е седмото поредно издание на Националната конференция “INSPIRE TO HIGHER” по случай деня на професионалните брокери и агенти на недвижими имоти 30 октомври
  27 октомври 2021, 14:39 a+ a- a

  Национално сдружение Недвижими имоти организира поредното седмо издание на Националната конференция “INSPIRE TO HIGHER” по случай деня на професионалните брокери и агенти на недвижими имоти 30 октомври, който с решение на Министерски съвет от 23 февруари 2021 г. получи официален статут на професионален празник.

  Събитието под надслов „НОВАТА ТРАНЗИТНА ЕПОХА НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ“ ще се проведе в хибриден формат и ще се излъчва онлайн през платформата Twillix на 30 октомври 2021 г. Конференцията е разделена в две части, като темите в първата половина от 9,30ч. до 13,30ч. са: ”Кой режисира пазара на недвижими имоти”, “Имотният пазар, новата градска среда и бъдещето на модерната сграда” и “Каква е цената на нашите пари през 2021 г.? В града или на село - накъде е тръгнал българинът?”

  Традиционно в дискусионните панели участие ще вземат представители от всички сегменти, свързани с недвижимите имоти в страната. Сутрешната сесия е подходяща за всички, които се интересуват от най-новите тенденции и промени на пазара на недвижимите имоти.

  Професионалните тренинги за специалисти в областта на недвижимите имоти ще се проведат с платен достъп във втората половина на събитието от водещи лектори в съответната област, както и от международни гости. Безценни знания и опит в един следобед от 14,30ч. до 18,15ч. Д-р Николаос Димитриадис от University of York, City College ще говори за новия маркетинг, доверието, таргетирането и себепредставянето в лекцията „NEUROMARKETING – за решенията, които взима потребителя“. Джон Мейфийлд, Global Real Estate School, Realtor, Амбасадор на NAR за България ще бъде лектор в панела „Практически съвети за мотивацията и насърчаването в търговията с недвижими имоти“.

  Онлайн регистрация за събитието, както и пълната програма можете да откриете на сайта на НСНИ.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 13 часа
  Dronamics набра 6 млн. лв. при IPO-то си
  Това е шестото успешно IPO на пазар beam на Българската фондова борса
  преди 14 часа
  ЕК одобри увеличение на капитала на Фонда на фондовете от 11,2 млн. евро
  То ще се използва за издаване на гаранции по заеми, отпуснати от финансови посредници на малки и средни предприятия
  преди 14 часа
  Кацаров: От понеделник всички на училище
  Няма омикрон в страната, от понеделник се възстановяват плановите операции
  преди 15 часа
  Алтерко регистрира продажби за над 9 млн. лв. на Черен петък и Кибер понеделник
  По време на популярния период за предпразнично пазаруване технологичната компания продаде над 400 000 устройства за автоматизация на дома
  преди 16 часа
  Италианската DHH придоби 60% от българската "Еволинк"
  Стойността на сделката е 2.45 млн. евро, има възможност за придобиване и на останалите 40% през 2025