сряда, 17 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    4104 прочитания

    Антония Йорданова e новият главен инвестиционен директор на Everty в България

    Антония ще управлява експанзията на компанията в България в офисния, логистичния и ритейл сегмент
    05 юли 2021, 13:28 a+ a- a

    Антония Йорданова, главен инвестиционен директор на Everty в България

    Антония Йорданова e новият главен инвестиционен директор на Everty в България, съобщиха от специализираната в управленето на бизнес имоти глобална компания.

    У нас Everty притежава и управлява офис центъра Perform Business Center и е ангажирана да придобива, развива и ръководи ексклузивно портфолио от имоти в цялата страна.

    Антония ще ръководи развитието на компанията и управлението на портфолиото ѝ от 100 милиона евро в страната, което е микс от клас-А офисни сгради и хотелски активи в София, както и в други големи градове на страната. В работата си Антония Йорданова ще получава съдействие от глобалните изпълнителни директори на Everty – Наама Саар и Харолд Чембърлейн.

    След като се присъединява към YNV Group през 2013 г., Антония Йорданова ръководи финансовия отдел на четирите глобални компании на групата: Tek Experts - доставчик на техническа поддръжка и IT решения; elev8 - професионална академия за информационни технологии и бизнес умения; Wize - разработчик на софтуерни решения; и Everty - компания за недвижими имоти, специализирана в офисни, логистични пространства и хотели, върху които ще се фокусира сега.

    Доказан финансов директор, тя играе важна роля в създаването и управлението на междуфункционални, интернационални проекти и партньорства, за да помогне на YNV Group да прерасне в многомилионна компания в Европа, Америка, Азия и Африка. Експерт по ръст на приходите, бизнес развитието и инвестициите, тя е запозната с България, тъй като е живяла, учила и работила в София през цялата си кариера.

    Пред годините Антония е придобила опит в областта на финансовото планиране, управлението и анализа, бюджетиране, сливания и придобивания, одиторски дейности и международни данъчни стратегии. Работила е в областта на търговията, недвижимите имоти и технологиите. Тя е магистър по счетоводство и финанси от УНСС и е сертифициран ERP финансов консултант.

    Perform Business Center се намира на площад „Позитано“ в центъра на София. Офис центърът е собственост на Everty от 2019.  По думите на Антония Йорданова няколко от наемателите на сградата е трябвало да се преместят или да прекратят операции през последните 12 месеца, но локацията и характеристиките на бизнес сградата от висок клас са спомогнали бързо да се намерят нови наематели и потенциални партньори, които да запълнят свободните пространства

    България е считана като ключов пазар в глобалната експанзия на Everty, която включва развитието и придобиването на широк спектър от имоти в Коста Рика, Гърция, Нигерия и САЩ.

    „Имаме амбициозна глобална стратегия за пазарно развитие и съм щастлива да кажа, че моята страна не е изключение. Нaмираме се във финалните етапи на няколко нови придобивания, планирани за втората половина на 2021 г. и първото полугодие на 2022 г. Това е вълнуващ период за развитието на компанията“, споделя Антония Йорданова.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 10 часа
    ЕК пуска 35 500 безплатни билета за 18-годишните, за да обиколят Европа
    Кандидатстването започва днес и ще приключи на 30 април
    преди 12 часа
    В София ще се състои кръгла маса за електронната търговия в ЕС
    „Бъдещето на електронната търговия в Европейския съюз“ ще се проведе на 29 април
    преди 12 часа
    Двуцифрен ръст в ползването на услугата Executive Search у нас през 2023 спрямо 2020 
    Транспорт и логистика е секторът с най-голям ръст в ползването на директното търсене за мениджърски позиции, според анализа на БЕСА
    преди 13 часа
    БАКБ придобива Токуда банк
    Очаква се регулаторно одобрение на сделката
    преди 16 часа
    България в ЕС: Повече инвестиции и по-високи доходи
    Износът на стоки от България в ЕС достига 31 млрд. евро през 2022, отчита доклад на ИПИ