събота, 12 юни 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  421 прочитания

  Knight Frank отваря свой офис в София

  Целта на компанията е да се утвърди като лидер в предоставянето на пълен набор от бизнес услуги в сферата на недвижимите имоти
  19 май 2021, 11:05 a+ a- a

  Откриването на офиса на Knight Frank в София е естествена стъпка за международната консултантска компания в сферата на имотите, в отговор на нарастващите изисквания на клиентите на фирмата и в съответствие с растящия пазар в София и района. 

  Понастоящем обемът от офис площи в София е 2,2 милиона кв.м. клас A и B, с нови 500 000 кв.м. очаквани до 2022/23.

  За местоположение на новооткрития си офис в София, Knight Frank залага на една емблематична за града офис сграда - Интерпред. Първоначално дейността ще се състои в консултантски услуги и посредничество при наемане и отдаване на офис площи за корпоративни клиенти, като целта на компанията е да се утвърди като лидер в предоставянето на пълен набор от бизнес услуги в сферата на недвижимите имоти.

  Андрю Сим, Управляващ Директор на Knight Frank за Европа коментира: „Въпреки тези необикновени времена нашият европейски бизнес се развива все по-силно. С честването на своята 125-та годишнина, погледът ни е насочен към нашето бъдеще и именно по този повод сме много развълнувани да обявим откриването на новия ни офис в София и навлизането ни в толкова важен регион.“

  За да видите картата в по-голям размер, кликнете на нея

  Хорациу Флореску, Председател и Главен Изпълнителен Директор на Knight Frank за Югоизточна Европа (Румъния, Унгария, България), добави: „Откриването на офиса на Knight Frank България представлява вълнуващо разширяване на нашата мрежа, с което постигаме ненадминато покритие на този важен пазар. София е град в близост до нашето вече доминиращо присъствие в Букурещ и Будапеща, така че това откриване е логичен ход, за да можем пълноценно да обслужваме съществуващите ни клиенти, присъстващи и в България“.

  Любо Младенов, Асоцииран директор на Knight Frank България споделя: „Радвам се, че се присъединявам към Knight Frank в София и съм уверен, че страстта на екипа ни към пазара на имоти, заедно с организацията и силата на съществуващата мрежа на фирмата ще ни даде възможност да съветваме и подкрепяме нашите клиенти по най-добрия начин. Тази стъпка, особено в тези времена, ще ни позволи да съживим важната роля, която офисната среда играе за фирмите и да помогнем за оформянето на бъдещето на работното място, тъй като компаниите все още искат да имат обособен централен офис за даден регион“.

  Софийският офис ще работи в тясно сътрудничество с всички офиси на Knight Frank в региона и с глобалната мрежа на фирмата, включително и със стратегическия партньор Newmark в САЩ.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  В САЩ удължиха срока на годност на ваксината на Johnson & Johnson
  Ваксината, която в Европа се разпространява под марката Janssen, може да се съхранява в обикновен хладилник до 18 седмици
  преди 1 ден
  Нова доставка на ваксини у нас
  В понеделник пристигат над 186 хил. дози от ваксината на Pfizer
  преди 1 ден
  Великобритания с рекорден ръст на икономиката
  Ръстът през април е над 27% спрямо година по-рано
  преди 1 ден
  Откриха нов STEM център в Пазарджик
  Идеята е да се даде възможност за учене чрез правене
  преди 1 ден
  Китай прие закон, който да противодейства на чуждестранни санкции
  Чуждестранните компании се опасяват, че той може да свие инвестициите в страната
  преди 1 ден
  Г-7 ще дари 1 милиард ваксини на света
  Половината ще дойдат от САЩ и поне 100 млн. от Великобритания, съобщи премиерът Джонсън
  преди 1 ден
  СЗО: Европа трябва да засили процеса на имунизация
  Въпреки значителния прогрес в региона, вирусът все още се разпространява широко на Стария континент