сряда, 24 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  903 прочитания

  together& е новата творческа рекламна агенция на Американския университет в Благоевград

  Партньорството е за срок от 3 години
  04 юни 2024, 08:21 a+ a- a

  Изображение: together&

  Маркетингова и комуникационна агенция together& обяви подписването на дългосрочно партньорство с Американския университет в Благоевград (АУБ). Това сътрудничество ще фокусира усилията си върху разработването и изпълнението на комплексна стратегия за привличане на най-добрите български и международни студенти и популяризиране на предимствата на американския модел на образование liberal arts.

  „Изключително сме развълнувани от възможността да работим дългосрочно с един от най-престижните университети в Югоизточна Европа. Това е и признание за усилията и креативността на целия ни екип“, сподели Пресиян Кирилов, директор обслужване на клиенти в together&.

  Подписаният договор за партньорство е за срок от 3 години. Освен в България, разработената от екипа на together& маркетингова и комуникационна кампания ще бъде използвана и на много външни пазари, сред които Албания, Сърбия, Северна Македония и др. 

  „Конкурсът беше изключително оспорван. Избрахме together&, защото те успяха най-добре да вникнат в ценностите на АУБ и да ги предадат по вдъхновяващ и креативен начин“, коментира Албена Кехайова, директор „Маркетинг и комуникации“ на АУБ. „Сигурни сме, че опитът и иновативният подход на агенцията ще осигурят инструментите и ресурсите, необходими за постигане на още по-амбициозни цели. Рекордният брой кандидат-студенти за есенния семестър е красноречив пример за престижа на АУБ.“

  „В началото на месеца в кампуса на АУБ заснехме фотосесия, част от предстоящата рекламна кампания. Имахме късмет не само с променливото майско време, но и със страхотните професионалисти, с които работим. Целият ни екип е мотивиран да направим големи неща за този вдъхновяващ клиент.“, допълва творческият директор на together& Николай Стойнов.

  together& е най-награждаваната агенция на престижния конкурс IAB MIXX Awards 2023 Bulgaria. Само 4 години след своето създаване, тя вече разполага и с богато портфолио от клиенти, сред които личат имената на моловете Galleria Бургас и Galleria Стара Загора, WWF, Оргахим, Bosch Digital, Братя Хлебари, Каменица, nPloy и много други. 

  Американският университет в Благоевград е водеща образователна институция в Югоизточна Европа, предлагаща американски модел на обучение. Освен със своята сериозна академична репутация, университетът се гордее с изключително успешната професионална реализация на своите възпитаници по цял свят.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  ЕК с 6 препоръки към България
  Брюксел отчете липса на напредък у нас при разследванията и присъдите за корупция
  преди 8 часа
  На първо четене: Парламентът прие актуализация на бюджета
  Депутатите одобриха над 4,5 млрд. лв. за общините за 2024
  преди 10 часа
  Hitachi Solutions Bulgaria стартира обучителната си програма SPACE
  IT компанията назначава нови 6 студенти в двете направления на програмата след значително увеличен интерес на кандидати спрямо пилотното издание от миналата година
  преди 10 часа
  Ипотечните кредити у нас вече с ръст от 25%
  Вижте колко пари държат българите на депозити в банките
  преди 10 часа
  Двустранната търговия между България и Китай възлиза на $4 млрд. орез 2023 г.
  Министър Петко Николов и посланикът на Китай у нас обсъдиха възможностите за развитие на двустранното икономическото сътрудничество