събота, 13 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  5583 прочитания

  Coca-Cola Academy (Light) и SoftUni Digital с нов курс по маркетинг

  Записването за курса е отворено до 25 май
  09 май 2024, 14:00 a+ a- a

  Системата на Кока-Кола в България за поредна година организира обучението Coca-Cola Academy (Light). Безплатният курс се реализира със съдействието на SoftUni Digital и е част от образователната програма на компанията - #YouthEmpowered, благодарение на която в продължение на 7 години, над 25 000 младежи са получили ценни знания и съвети за успешен кариерен старт от над 460 експерти.

  Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за всички, които притежават известен опит в областта на маркетинга и владеят английски език на начално ниво. Обучението има за цел да разкрие основните тенденции в сферата на маркетинга и тънкостите в създаването и реализирането на стратегиите, развиващи най-популярните брандове безалкохолни напитки в световен мащаб.

  Регистрацията за Coca-Cola Academy (Light) е активна и ще продължи до 25 май, а курсът, с продължителност от две седмици, стартира на 27 май.

  Записалите се за обучението ще получат неограничен достъп до всички лекции и материали и ще имат възможността да ги гледат в момента на провеждането им или на запис в удобно за тях време.

  Coca-Cola Academy (Light) ще даде своето начало с темата за динамиката на управлението на онлайн канала, а курсистите ще разберат какво го отличава от традиционния. След това те ще бъдат въведени в сферата за лансиране на нови продукти. По време на тази лекция опитните експерти от Системата на Кока-Кола в страната ще споделят тънкости, свързани с целия процес на лансиране – от зародиша на идеята и нейната разработка – до изкуството на маркетинг стратегията и самото разпространение на продукта. Обучението ще продължи с магията на добавената стойност и нейната роля в повишаването на продажбите както в локалната точка на продажба, така и онлайн. Накрая специалистите в сферата ще вникнат в развитието на инфлуенсър маркетинга и ще разкрият методите за подбор на инфлуенсъри, които имат съществено значение за изграждането на добавена стойност за бранда и достигането до правилните аудитории.

  Решилите да се впуснат в приключението Coca-Cola Academy (Light) ще имат възможността да черпят знания от истински професионалисти в сферата сред които: Нелия Златанска - E-retail & FSA Key Account Manager, Ванеса Иванова - експерт Стратегическо управление на негазирани марки, Георги Мардов, който се грижи за развитието на бизнес отношенията с партньорите на Кока-Кола ХБК България в онлайн търговията, бранд мениджърът Анна Мария Свиленова и Петя Христова, която заема позицията маркетинг мениджър за социални мрежи.

  Всеки, който иска да се запише в курса и да задълбочи познанията си в сферата на маркетинга, може да го направи от тук.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  ЕК заплаши с по-големи глоби социалната мрежа „X“ на Мъск
  Според Брюксел платформата нарушава дигиталното право на ЕС
  преди 1 ден
  ЕК одобри държавна помощ от 142 млн. евро за българската енергетика
  Помощта ще бъде под формата на директни безвъзмездни средства за доставчици на природен газ
  преди 1 ден
  Ключово постижение за България: INSAIT със 17 приети статии на знаков форум за компютърно зрение
  За първи път от 34 години българска институция се нарежда наравно с едни от най-добрите университети в света на ECCV
  преди 1 ден
  ЕП гласува следващата седмица дали Фон дер Лайен остава начело на ЕК
  Ако бъде избрана, тя ще се върне на поста председател на Европейската комисия за следващите 5 години
  преди 2 дни
  Радев ще връчи втория мандат следващата седмица
  Президентът очаква от ПП-ДБ да кажат дали ще останат опозиция или ще опитат да съставят правителство