петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    801 прочитания

    Telelink Business Services става TBS

    Компанията е с ново име, ново лого и нов сайт
    14 март 2023, 13:20 a+ a- a

    Изображение: TBS

    Ново име, ново лого и обновена визия ще представят пред света компанията Telelink Business Services. TBS е една от българските компании, които активно формират ИТ средата в България през последните години. От основаването си през 2019 година до днешното освежаване на бранда, компанията се води от мисията да опростява сложния технологичен свят за своите клиенти. Това е и една от причините за промяната на името и визията - те отразяват историята и настоящото на един устойчив бизнес, който опростява комплексни технологични процеси, с цел да улесни крайните ползватели.

    „Целта на освежаването на бранда ни е да представим обновена визия, която затвърждава нашите основни ценности - стремежа към постоянното развитие и опростяване. За нас това не е просто визуална промяна, а начин да се свържем отново с нашата история, с клиенти и партньори, с новите пазари, на които искаме да се позиционираме“, каза Иван Житиянов, главен изпълнителен директор на TBS и добави: „Продължаваме да опростяваме сложното. Продължаваме да бъдем ангажирани със създаването на по-добра среда.“ 

    TBS като разпознаваема абревиатура на Telelink Business Services цели да създаде една естествената еволюция на бранда, наложена от развитието на бизнеса, а в комбинация с изцяло новият уебсайт - новите цветове и освежения отличителен знак, е заявка за утвърден опит и нещо ново, което компанията иска да предложи на своите клиенти на българския и международния пазар. 

    В динамичната ИТ екосистема, TBS съумява да обхване широкият спектър от технически решения и услуги, чиято добавена стойност е от изключително значение за всеки един клиент. Успехът се базира на безупречното изпълнение на проекти и способността да се намери правилният метод за решаване на комплексни технологични казуси. 

    Компанията се стреми към иновативен подход и умение да комбинира различни технологии по пътя към адекватни и реализуеми клиентски решения. „Намирането на подходящи технически решения е същността на бизнеса, а решаващ фактор за успеха ни е добавената стойност или способността ни да опростяваме сложните перспективи и процеси“, каза още Житиянов. Това е двигателят на четирите основни технологични групи, които компанията развива през последните 10-15 години.

    Най-голяма част от бизнеса се представлява от услуги и решения, свързани с IT инфраструктура. Втората линия в портфолиото е киберсигурността, засилена в следствие на войната в Украйна и зачестилите атаки. Третата насока е дигиталната трансформация, актуална за всички клиенти, които  избират тази посока на развитие. През последните години TBS допълва портфолото си и с развитието на индустриално IoT.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 7 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 8 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 9 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 11 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 13 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк