петък, 24 март 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  411 прочитания

  Telelink Business Services става TBS

  Компанията е с ново име, ново лого и нов сайт
  14 март 2023, 13:20 a+ a- a

  Изображение: TBS

  Ново име, ново лого и обновена визия ще представят пред света компанията Telelink Business Services. TBS е една от българските компании, които активно формират ИТ средата в България през последните години. От основаването си през 2019 година до днешното освежаване на бранда, компанията се води от мисията да опростява сложния технологичен свят за своите клиенти. Това е и една от причините за промяната на името и визията - те отразяват историята и настоящото на един устойчив бизнес, който опростява комплексни технологични процеси, с цел да улесни крайните ползватели.

  „Целта на освежаването на бранда ни е да представим обновена визия, която затвърждава нашите основни ценности - стремежа към постоянното развитие и опростяване. За нас това не е просто визуална промяна, а начин да се свържем отново с нашата история, с клиенти и партньори, с новите пазари, на които искаме да се позиционираме“, каза Иван Житиянов, главен изпълнителен директор на TBS и добави: „Продължаваме да опростяваме сложното. Продължаваме да бъдем ангажирани със създаването на по-добра среда.“ 

  TBS като разпознаваема абревиатура на Telelink Business Services цели да създаде една естествената еволюция на бранда, наложена от развитието на бизнеса, а в комбинация с изцяло новият уебсайт - новите цветове и освежения отличителен знак, е заявка за утвърден опит и нещо ново, което компанията иска да предложи на своите клиенти на българския и международния пазар. 

  В динамичната ИТ екосистема, TBS съумява да обхване широкият спектър от технически решения и услуги, чиято добавена стойност е от изключително значение за всеки един клиент. Успехът се базира на безупречното изпълнение на проекти и способността да се намери правилният метод за решаване на комплексни технологични казуси. 

  Компанията се стреми към иновативен подход и умение да комбинира различни технологии по пътя към адекватни и реализуеми клиентски решения. „Намирането на подходящи технически решения е същността на бизнеса, а решаващ фактор за успеха ни е добавената стойност или способността ни да опростяваме сложните перспективи и процеси“, каза още Житиянов. Това е двигателят на четирите основни технологични групи, които компанията развива през последните 10-15 години.

  Най-голяма част от бизнеса се представлява от услуги и решения, свързани с IT инфраструктура. Втората линия в портфолиото е киберсигурността, засилена в следствие на войната в Украйна и зачестилите атаки. Третата насока е дигиталната трансформация, актуална за всички клиенти, които  избират тази посока на развитие. През последните години TBS допълва портфолото си и с развитието на индустриално IoT.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 44 минути
  Пускат 6,5 км от магистрала "Европа" до Великден
  До около месец се очаква да започне строителството и на последния участък от трасето на аутобана – между Сливница и Северната скоростна тангента на София
  преди 1 час
  Населението на Пекин намаля за първи път от 2003 г.
  Естественият прираст на населението в страната е -0,05
  преди 2 часа
  Българското кисело мляко вече се предлага и на китайския пазар
  „Ел Би Булгарикум“ и японската „Мейджи“ ще създадат център за научно-развойна дейност
  преди 2 часа
  България е държавата членка с най-нисък БВП на човек от населението в ЕС
  Това показват предварителните данни на Евростат за 2022 г.
  преди 3 часа
  133 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой потвърдени случаи на новия коронавирус у нас от началото на пандемията е 1 299 057