неделя, 01 октомври 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  609 прочитания

  Telelink Business Services става TBS

  Компанията е с ново име, ново лого и нов сайт
  14 март 2023, 13:20 a+ a- a

  Изображение: TBS

  Ново име, ново лого и обновена визия ще представят пред света компанията Telelink Business Services. TBS е една от българските компании, които активно формират ИТ средата в България през последните години. От основаването си през 2019 година до днешното освежаване на бранда, компанията се води от мисията да опростява сложния технологичен свят за своите клиенти. Това е и една от причините за промяната на името и визията - те отразяват историята и настоящото на един устойчив бизнес, който опростява комплексни технологични процеси, с цел да улесни крайните ползватели.

  „Целта на освежаването на бранда ни е да представим обновена визия, която затвърждава нашите основни ценности - стремежа към постоянното развитие и опростяване. За нас това не е просто визуална промяна, а начин да се свържем отново с нашата история, с клиенти и партньори, с новите пазари, на които искаме да се позиционираме“, каза Иван Житиянов, главен изпълнителен директор на TBS и добави: „Продължаваме да опростяваме сложното. Продължаваме да бъдем ангажирани със създаването на по-добра среда.“ 

  TBS като разпознаваема абревиатура на Telelink Business Services цели да създаде една естествената еволюция на бранда, наложена от развитието на бизнеса, а в комбинация с изцяло новият уебсайт - новите цветове и освежения отличителен знак, е заявка за утвърден опит и нещо ново, което компанията иска да предложи на своите клиенти на българския и международния пазар. 

  В динамичната ИТ екосистема, TBS съумява да обхване широкият спектър от технически решения и услуги, чиято добавена стойност е от изключително значение за всеки един клиент. Успехът се базира на безупречното изпълнение на проекти и способността да се намери правилният метод за решаване на комплексни технологични казуси. 

  Компанията се стреми към иновативен подход и умение да комбинира различни технологии по пътя към адекватни и реализуеми клиентски решения. „Намирането на подходящи технически решения е същността на бизнеса, а решаващ фактор за успеха ни е добавената стойност или способността ни да опростяваме сложните перспективи и процеси“, каза още Житиянов. Това е двигателят на четирите основни технологични групи, които компанията развива през последните 10-15 години.

  Най-голяма част от бизнеса се представлява от услуги и решения, свързани с IT инфраструктура. Втората линия в портфолиото е киберсигурността, засилена в следствие на войната в Украйна и зачестилите атаки. Третата насока е дигиталната трансформация, актуална за всички клиенти, които  избират тази посока на развитие. През последните години TBS допълва портфолото си и с развитието на индустриално IoT.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  Инфлацията в Еврозоната падна до най-ниското си ниво от 2 години насам
  Показателят се увеличава с най-бавното темпо от края на 2021 г.
  преди 2 дни
  България е привлякла €80 млн. по програма Хоризонт Евопа
  За 2 години български учени, изследователи и бизнес партньори са участвали в 214 проекта по програмата
  преди 2 дни
  Открит бе първия етап от фотоволтаичния парк на „Каменица“ АД в Хасково
  Съоръжението е последната най-голяма инвестиция на компанията в посока устойчиво развитие и е първото в подобен мащаб за Molson Coors на глобално ниво
  преди 2 дни
  За девета поредна година Лидл България посреща ученици за дуално обучение
  Те ще се обучават за професиите Икономист и Спедитор-логистик
  преди 2 дни
  НС прие промени в Закона за защита на подаващите сигнали служители
  Приемането на законопроекта е част от Плана за възстановяване и устойчивост