понеделник, 17 юни 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1142 прочитания

  d:istinkt е избрана за комуникационна агенция на Бюрото на ЕП в България

  Агенцията ще обслужва комуникационните нужди на институцията през следващите 4 години
  07 март 2023, 14:11 a+ a- a

  Изображение: d:istinkt

  Агенция d:istinkt ще обслужва комуникационните нужди на Бюрото на Европейския парламент (ЕП) в България за следващите четири години. Тя е избрана след конкурс, проведен в края на миналата година, и ще отговаря за организацията и пълната логистична подкрепа на официални събития, семинари, конференции и дебати от календара на Бюрото. Рамковият договор включва и услуги в областта на дизайна и продукцията на текстово, видео и аудио съдържание, управление на медийни и редакционни проекти и връзки с обществеността. 

  d:istinkt е агенция, носител на редица награди за интегрирани комуникации и услуги, базирана в София, България. Агенцията е специализирана в предлагането на услуги в сферата на корпоративните комуникации, дигитални медии, криейтив, бранд консултации, медийни стратегии и стратегически комуникации. d:istinkt е част от PROI Worldwide - най-голямата глобална мрежа на независими комуникационни агенции, обслужващи клиенти по целия свят. PROI обединява 78 партньори със 7300 служители в над 165 града и 50 държави.

  Дългогодишното партньорство между агенцията и Бюрото на Европейския парламент в България стартира през 2014 г., когато d:istinkt е сред избраните на конкурс агенции за обслужване на информационните нужди на организацията. 

  Европейският парламент има свои представителства в столиците на всички държави членки на ЕС. Бюрото на ЕП в България е създадено с цел да предоставя информация на гражданите, медиите, неправителствените и младежките организации, държавната и общинските администрации за ролята на ЕП и в по-общ аспект - на Европейския съюз.

  d:istinkt предлага комуникационни услуги в областта на стратегическото консултиране, дизайн и криейтив, управление на кризи, медия планиране и купуване, управление на репутацията в социалните медии и инфлуенсър партньорства, изграждане на работодателска марка (employer branding) и връзки с обществеността. Тя бе отличена с приза „Агенция на годината“ от Българската асоциация на PR агенциите в конкурса BAPRA Bright Awards 2022, след като завърши стратегическото си преструктуриране, започнало през 2018 година. d:istinkt продължава да отчита стабилен ръст в приходите си, като само за последната финансова година той е 73% спрямо 2021 г. В портфолиото ѝ са още клиенти като Yettel, Лидл България, Каменица, издателство Клет България с брандовете Анубис, Булвест-2000 и iZZI, CETIN България, GigsRemote, Европейската комисия, Speedy и др. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Стокообменът между България и Китай през 2023 г. е над $4 млрд.
  Българският износ отбелязва ръст от близо 33% спрямо 2022 г.
  преди 5 часа
  Стартира изграждане на център за високи технологии в ПГ „Хенри Форд“, София
  С 3,4 млн. лв. ще бъдат изградени 5 нови лаборатории и закупено оборудване за обучение с модерни технологии
  преди 8 часа
  Политическата несигурност в ЕС се засилва със 100 независими евродепутати и силни крайнодесни влияния
  Индексът на Кофас за политическа нестабилност отбелязва влошаване с 1,5% през 2023 г.
  преди 11 часа
  БФБ с нова платформа за заеми
  Тя отваря врати към късите продажби на българския капиталов пазар
  преди 12 часа