петък, 24 март 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  687 прочитания

  d:istinkt е избрана за комуникационна агенция на Бюрото на ЕП в България

  Агенцията ще обслужва комуникационните нужди на институцията през следващите 4 години
  07 март 2023, 14:11 a+ a- a

  Изображение: d:istinkt

  Агенция d:istinkt ще обслужва комуникационните нужди на Бюрото на Европейския парламент (ЕП) в България за следващите четири години. Тя е избрана след конкурс, проведен в края на миналата година, и ще отговаря за организацията и пълната логистична подкрепа на официални събития, семинари, конференции и дебати от календара на Бюрото. Рамковият договор включва и услуги в областта на дизайна и продукцията на текстово, видео и аудио съдържание, управление на медийни и редакционни проекти и връзки с обществеността. 

  d:istinkt е агенция, носител на редица награди за интегрирани комуникации и услуги, базирана в София, България. Агенцията е специализирана в предлагането на услуги в сферата на корпоративните комуникации, дигитални медии, криейтив, бранд консултации, медийни стратегии и стратегически комуникации. d:istinkt е част от PROI Worldwide - най-голямата глобална мрежа на независими комуникационни агенции, обслужващи клиенти по целия свят. PROI обединява 78 партньори със 7300 служители в над 165 града и 50 държави.

  Дългогодишното партньорство между агенцията и Бюрото на Европейския парламент в България стартира през 2014 г., когато d:istinkt е сред избраните на конкурс агенции за обслужване на информационните нужди на организацията. 

  Европейският парламент има свои представителства в столиците на всички държави членки на ЕС. Бюрото на ЕП в България е създадено с цел да предоставя информация на гражданите, медиите, неправителствените и младежките организации, държавната и общинските администрации за ролята на ЕП и в по-общ аспект - на Европейския съюз.

  d:istinkt предлага комуникационни услуги в областта на стратегическото консултиране, дизайн и криейтив, управление на кризи, медия планиране и купуване, управление на репутацията в социалните медии и инфлуенсър партньорства, изграждане на работодателска марка (employer branding) и връзки с обществеността. Тя бе отличена с приза „Агенция на годината“ от Българската асоциация на PR агенциите в конкурса BAPRA Bright Awards 2022, след като завърши стратегическото си преструктуриране, започнало през 2018 година. d:istinkt продължава да отчита стабилен ръст в приходите си, като само за последната финансова година той е 73% спрямо 2021 г. В портфолиото ѝ са още клиенти като Yettel, Лидл България, Каменица, издателство Клет България с брандовете Анубис, Булвест-2000 и iZZI, CETIN България, GigsRemote, Европейската комисия, Speedy и др. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 минути
  2200 турски компании са създали над 4500 работни места у нас
  2 големи турски компании са инвестирали в Индустриален логистичен парк Бургас, а турски ИТ компании си сътрудничат с фирми в града
  преди 1 час
  За първи път: Европа на едно ниво със САЩ по инвестиции в стартъпи в ранен етап на развитие
  Нова платформа за таланти в „дълбоките технологии“ ще насърчи новаторите да изберат да развиват бизнес в Европа, обяви Мария Габриел в САЩ
  преди 2 часа
  Пускат 6,5 км от магистрала "Европа" до Великден
  До около месец се очаква да започне строителството и на последния участък от трасето на аутобана – между Сливница и Северната скоростна тангента на София
  преди 3 часа
  Населението на Пекин намаля за първи път от 2003 г.
  Естественият прираст на населението в страната е -0,05
  преди 3 часа
  Българското кисело мляко вече се предлага и на китайския пазар
  „Ел Би Булгарикум“ и японската „Мейджи“ ще създадат център за научно-развойна дейност