петък, 24 март 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  847 прочитания

  Сайтът на летище София вече с търсачка за самолетни билети

  27 февруари 2023, 14:47 a+ a- a

  Търсачката за самолетни билети вече е част от уебсайта на летище София sofia-airport.eu. Новата функционалност, поместена директно на началната страница, се предлага в партньорство със световноизвестната travel-tech компания Kiwi.com.

  С помощта на търсачката с осигурена от Kiwi.com денонощна поддръжка пътниците ще могат да избират не само директни полети, но и да резервират уникален маршрут до всяка крайна световна дестинация, съчетавайки не само различни авиокомпании, но и традиционни с нискотарифни. Сред безспорните предимства на платформата са бордните карти, предлагани по повечето маршрути, и възможността за добавяне на допълнително покритие, което осигурява повече сигурност при пътуване на няколко етапа и с множество връзки. Пътниците могат да застраховат своите маршрути с опционалния продукт Kiwi.com Guarantee, който покрива пътуването в случай на закъснение, отмяна или друга промяна в разписанието.

  Потребителите могат също така да се абонират за периодичен бюлетин с изгодни оферти за самолетни пътувания. Според информация от летището и платформата в момента има голямо количество предложения на цени около 10 евро в посока от София.

  Новата услуга допълва възможностите, предлагани от туристическата агенция на летище София. Освен изгодни оферти за самолетни билети, тук се предлагат и хотелско настаняване в цял свят, както и медицинска застраховка. За своите клиенти агенцията е на разположение без почивен ден онлайн и в офисите си на двата терминала на летище София.

  Летище София предлага много възможности за пътуване до близки и далечни дестинации. Kiwi.com комбинира тези варианти, за да позволи на клиентите ни да осъществят най-икономично своето мечтано пътешествие.“, каза Димитър Биков – директор „Маркетинг и бизнес развитие“ в „СОФ Кънект“.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 час
  Пускат 6,5 км от магистрала "Европа" до Великден
  До около месец се очаква да започне строителството и на последния участък от трасето на аутобана – между Сливница и Северната скоростна тангента на София
  преди 1 час
  Населението на Пекин намаля за първи път от 2003 г.
  Естественият прираст на населението в страната е -0,05
  преди 2 часа
  Българското кисело мляко вече се предлага и на китайския пазар
  „Ел Би Булгарикум“ и японската „Мейджи“ ще създадат център за научно-развойна дейност
  преди 2 часа
  България е държавата членка с най-нисък БВП на човек от населението в ЕС
  Това показват предварителните данни на Евростат за 2022 г.
  преди 3 часа
  133 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой потвърдени случаи на новия коронавирус у нас от началото на пандемията е 1 299 057