понеделник, 15 август 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1925 прочитания

  Вижте кои компании получиха приз Superbrand 2021–2022

  За осми пореден път глобалната организация Superbrands връчи награди на най-силните потребителски и бизнес марки на българския пазар
  21 април 2022, 13:06 a+ a- a

  За осми пореден път глобалната организация Superbrands връчи своите награди за отличен брандинг на водещи потребителски и бизнес марки на българския пазар на тържествена церемония в Sofia Event Center. На събитието беше представено и осмото официално издание, представящо пътя към успеха и съвременните достижения на част от най-силните брандове в страната, както и значимостта на техните социалноотговорни каузи.

  Вижте видео от награждаването на най-силните марки на българския пазар, включени в осмото издание на Superbrands Bulgaria 2021–2022.

  Потребителски марки (Business-to-Consumer): Bosch, bTV, Cash Credit, Deroni, Dir.bg, Domaine Boyar, Fibank, Хрус-Хрус, Ideal Standard, Lidl, Майонеза Краси, Mobile Bulgaria, Neff, RiceUP!, Turkish Airlines, УниКредит Булбанк, Yavlena.

  Бизнес марки (Business-to Business): Jobs.bg, Kreston BulMar, Пенков, Марков и партньори, René Gourmet Group, SEG, Soudal, Unimasters Logistics.

  За четвърти пореден път Superbrands присъди и почетна награда за принос в промоцията на бранда България по света. Тази година наградата получи Българският ансамбъл по художествена гимнастика, който за първи път спечели златото на Олимпийските игри в Токио. Вижте видео от награждаването тук.

  Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички 80 страни, реализиращи промоционалната програма Superbrands. Селективният процес се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури – Борда на Superbrands Bulgaria, и чрез национално гласуване на потребителите в интернет, осъществено в партньорство с водещия институт за пазарни проучвания GfK Bulgaria. Това дава възможност експертното мнение да се разгледа успоредно с мнението на потребителите.

  В процеса на оценяване експертите и потребителите се ръководят от дефиницията и критериите на световната организация за Superbrands.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 минути
  Японската икономика отбеляза 2,2% ръст
  Данните са за второто тримесечие
  преди 1 час
  ББР с нова кредитна програма за енергийна ефективност на малкия и средния бизнес
  Тя е с размер 30 млн. и ще е достъпна и за компаниите, които не са били одобрени за европейските средства
  преди 2 часа
  920 фирми ще получат над 93 млн.лв. безвъзмездни средства за енергийна ефективност
  Те са одобрени по финалната мярка за подпомагане на бизнеса за изминалия програмен период на ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020
  преди 2 часа
  355 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой потвърдени случаи на новия коронавирус у нас от началото на пандемията е 1 226 419
  12 август 2022, 16:33
  КЕВР утвърди цена на природния газ за август – 297,89 лв./Mwh
  Основната причина за увеличението са рязко нарасналите цени на международните газови пазари