петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    973 прочитания

    МенторМейт стартира Auto & QE академия

    Безплатната четиримесечна програма е предназначена за хора с опит в QA сферата, които искат да направят следващата крачка в своята кариера
    29 март 2022, 13:58 a+ a- a

    Технологичната компания МенторМейт обяви, че стартира своята Auto & QE Academy, следвайки успешните си практики и дългогодишен опит в обучението на софтуерни специалисти. Безплатната четиримесечна обучителна програма е предназначена за хора с опит в QA сферата, които искат да направят следващата крачка в своята кариера. Участниците ще се запознаят в детайли с автоматизираното тестване на софтуер, планирането, писането и проследяване на качеството на код.

    Академията ще започне на 10 май 2022 г., а нейна цел е да предостави широк набор от Automation Testing и Quality Engineering знания на професионалисти с поне една година опит в QA сферата. Участниците в MentorMate Auto & QE Academy ще надградят знанията си и ще придобият нови умения, докато се учат от едни от най-добрите експерти в сферата на софтуерното тестване.

    Обучението ще покрие множество теми: от писане, планиране и проверяване на код, до автоматизирано тестване на APIs, UI, запознаване с основите на CI/CD и много други. Кандидатите се очаква да притежават добри познания по REST APIs и тестване на уеб приложения и услуги. Успешно завършилите програмата ще имат възможността да се присъединят към QA екипа на МенторМейт и да се реализират като Automation QA, Full-Stack QA или Quality Engineering специалисти.

    Академията ще бъде в изцяло онлайн формат, а сесиите ще се провеждат 2 пъти седмично, във вторник и четвъртък от 19:00 до 22:00 часа. Срокът за кандидатстване е 22 април.

    „За разлика от останалите ни обучителни програми, Auto & QE Academy разглежда в детайли създаването на автоматични тестове и изграждането на цялостна стратегия за тестване. Програмата е разработена от хора с дългогодишен опит в разработването, организирането и управлението както на малки, така и enterprise проекти”, коментира Георги Иванов, Technology Principal Quality Engineering в МенторМейт и лектор в академията.

    През последните няколко години МенторМейт се превърна в един от основните двигатели на развитието на софтуерния сектор. С програми като MentorMate DevCamp и MentorMate QA Academy компанията помага на стотици начинаещи професионалисти да се реализират в софтуерната индустрия в страната. От друга страна, инициативи като MentorMate Auto & QE Academy се фокусират над специалистите с опит в сферата, които искат да надградят професионалните си умения. 

    Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на МенторМейт в JOBS.bg тук

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 час
    IWG продължава да разширява присъствието си у нас
    Доставчикът на гъвкави работни пространства откри няколко нови локации в Пловдив
    преди 1 час
    БДЖ и Deutsche Bahn договориха доставка на 76 модернизирани вагона
    Първите 19 идват в средата на април, а до началото на лятото всички вагони ще бъдат включени в състава на БДЖ
    преди 2 часа
    БСК: От 2030 най-малко 30% от пластмасовите опаковки ще трябва да се рециклират
    Системи за връщане на бутилки и кенчета предвиждат регулации на ЕП
    преди 3 часа
    Mazda и Panasonic сключиха споразумение за доставка на батерии
    Panasonic Energy произвежда батерии и за Tesla
    преди 3 часа
    UBS продава активи на Credit Suisse на стойност $8 млрд.
    Сделката с Apollo е стартирала преди поглъщането на Credit Suisse от UBS