четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1210 прочитания

    Disney+ стартира в България на 14 юни

    Цените, условията и достъпа за българския пазар вече са ясни
    29 март 2022, 10:14 a+ a- a


    „Енканто“ © 2021 Disney. All Rights Reserved

    Стрийминг услугата на The Walt Disney Company, потвърди датите, на които стартира в 42 страни и 11 нови територии* това лято. В България стрийминг услугата тръгва на 14 юни 2022 г. Цените за българския пазар също вече са ясни – 7,99 евро на месец или 79,90 евро за годишен абонамент.

    Снимка: ©2008 FOX BROADCASTING

    С ексклузивно оригинално съдържание и хиляди епизоди и филми на Disney, Pixar, Marvel, Star Wars и National Geographic, както и развлекателно съдържание от Star, Disney+ е стрийминг платформата с някои от най-обичаните истории в света. 

    Абонатите ще имат достъп до „Star Wars“ продукциите „The Book of Boba Fett“ и „The Mandalorian“ от изпълнителния продуцент и сценарист Джон Фавро. Съдържанието ще включва и сериала на Marvel Studios „Moon Knight“ със звездата Оскар Айзък в ролята на Стивън Грант – скромен продавач в магазин за сувенири, който е измъчван от загуба на съзнание и спомени от друг живот. Потребителите ще могат да гледат и номинирания за „Оскар“ „Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings“ („Шан-Чи и легендата за десетте пръстена“) с участието на Симу Лиу и Акуафина.

    Абонатите на услугата ще имат възможност да се насладят и на номинираната за „Оскар“ продукция „Luca“ („Лятното приключение на Лука“) на Disney и Pixar, на отличения с „Оскар“ „Encanto“ („Енканто“) от Walt Disney Animation Studios, който разказва историята на необикновеното семейство Мадригал, както и на отличения с „Оскар“ „Cruella“ („Круела“) с Ема Стоун в ролята на легендарната Круела де Вил.

    Ема Стоун като Круела (Снимка: © 2021 Disney Enterprises, Inc.All Rights Reserved)

    От развлекателното съдържание абонатите ще могат да гледат заглавия като номинираната за „Оскар“ и изпълнена с екшън комедия „Free Guy“ („Свободен играч“) с Райън Рейнолдс, както и „The Simpsons“ („Семейство Симпсън“) и „Grey’s Anatomy“ („Анатомията на Грей“). В първи сезон на „The World According To Jeff Goldblum“ от National Geographic Джеф ни отвежда на забавно, любопитно и развлекателно пътешествие. Във всеки епизод от тази поредица от 12 части той дърпа нишката на привидно познати обекти, за да разплете един свят на удивителна взаимосвързаност и завладяваща наука и история. 

    „Лятното приключение на Лука“ (Снимка: © 2021 Disney. All Rights Reserved)

    Потребителите ще получат достъп до висококачествено преживяване и ще имат възможност за едновременно гледане на до 4 устройства, неограничено изтегляне на съдържание на до 10 устройства и добавяне на до 7 различни профила. Родителите ще могат да създават детски профили с лесен за управление и подходящ за деца интерфейс, за да имат достъп до подходящо за възрастта им съдържание.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 3 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 4 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам
    преди 20 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 20 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 21 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място