вторник, 28 септември 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  564 прочитания

  V+O Communication България отваря подразделение в Северна Македония

  Компанията разширява присъствието си в Югоизточна Европа
  15 септември 2021, 13:14 a+ a- a

  V+O Communication България откри свое подразделение в Скопие в началото на септември 2021, за да предоставя стратегически комуникационни услуги за своите български и международни клиенти в Северна Македония. V+O Северна Македония започва своята дейност с работа по комуникационни и маркетингови програми за Sony и Hellenic Petroleum и нейния местен бранд OKTA.

  "Откриването на офис в Северна Македония ни дава възможност да обслужваме нашите клиенти, които управляват от България пазари от региона. Въпреки големите културни и езикови прилики, всеки пазар има своите специфики. Задълбочените познавания на нашите колеги в Скопие за локалния пазар ще допринесат много при адекватно адаптирането на комуникационните стратегии на нашите клиенти “, каза Светлана Савова, генерален мениджър във V+O Communication България.

  V+O Северна Македония ще предоставя стратегически комуникационни и консултантски услуги за глобални и местни компании, марки и организации, опериращи на македонския пазар. Портфолиото от услуги ще включва стратегическо планиране, връзки с медиите, връзки с институциите, събитиен мениджмънт, управление на кризисни ситуации, дигитални комуникации и др.

  Офисът ще се ръководи от Адела Джорджьоска. Адела разполага със сериозен професионален опит от работата си в PR агенции в Лондон и Страсбург и в Министерството на външните работи наСеверна Македония като комуникационен консултант.

  Към момента, V+O Group присъства в 6 държави с близо 150 служители, които работят за повече от 190 клиенти и разработват комуникационни стратегии и програми за над 60 милиона потребители.

  „Откриването на офиса ни в Северна Македония идва в момент, наситен с предизвикателства и възможности. Комбинацията от сериозни местни таланти с доказан професионализъм и мащаба на нашата група в региона ще бъде сериозно предимство за настоящите ни и бъдещи клиенти. Истински сме обнадеждени и мотивирани от това, което предстои “, заяви съоснователят и главен изпълнителен директор на V+O Group, Янис Олимпиос.

  V+O е водеща агенция за стратегически комуникации в Югоизточна Европа с офиси в 8 държави. V+O Communication България е основана през 2004, като 60% от клиентите на компанията са й партньори от създаването й до днес. V+O Communication е първата агенция у нас, която създава стратегията и управлява комуникационен проект на Bayer на 17 пазара по целия свят. Клиентите на агенцията са от всички сектори на икономиката: AIBEST, Adecco, BOIRON, BULPROS, Coca-Cola, Experian, EY, GLAMI, JDE, SONY, SoftOne, Sanofi, Xiaomi, Yazaki, Черноморска банка за възстановяване и развитие и др.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  ЕК започва да наблюдава собствеността върху медиите
  Става все по-трудно да се разбере кой е собственикът на медиите в ЕС, смята еврокомисарят Вера Йоурова
  преди 11 часа
  ЕK отпуска 95 млн. евро за подобряване на достъпа до тестове
  Общо 20 държави от ЕС ще получат осигурените средства
  преди 12 часа
  Над една трета от учителите са ваксинирани поне с една игла
  Засега няма причина да се преминава масово към онлайн обучение, посочи министърът на образованието
  преди 12 часа
  Японската централна банка ще продължи с програмите за подпомагане на бизнеса
  Според управителя Курода икономическото възстановяване ще стане по-ясно с намаляването въздействието на пандемията
  преди 13 часа
  Progress придобива Kemp
  Сделката на стойност $258 млн., е част от стратегията на Progress за растеж на бизнеса през следващите години