петък, 19 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3128 прочитания

    Консултант на Google, режисьор с близо 140 отличия и музикален продуцент са сред лекторите на ФАРА 2021

    Фестивалът ще се проведе от 8 до 11 септември в рамките на Sofia Summer Fest
    24 август 2021, 16:31 a+ a- a

    Основателят на Mindscapes с над 20 години опит в рекламната индустрия с клиенти като Google, Nestle, Coca-Cola – Йонатан Доминиц, режисьорът и сценарист на отличения със 139 награди  пълнометражен филм „Шибил“ – Никола Бозаджиев, и основателят и управляващ директор на една от най-успешните музикални компании у нас – Станислава Армутлиева, се присъединяват към лекторите на двадесетото издание на фестивала на креативната индустрия в България – ФАРА 2021.  

    FARA UNUSUAL 2021 ще се проведе от 8 до 11 септември, като за първи път от 2000 година насам Фестивалът ще събере в столицата професионалистите от комуникационния бранш. Лекционният панел е в програмата на събитието на 10 септември, а достъп до Фестивала ще имат само посетители с акредитации. 

    Йонатан Доминиц (вляво на снимката) е основател на Mindscapes, инструктор и лидер на проекти за творческо усъвършенстване и иновации за рекламни агенции и компании. През последните години агенциите, обучени от Mindscapes и работещи по техните методи, са спечелили повече от 25 награди на Cannes Lions, включително Grand Prix.

    Йонатан е управлявал лично множество проекти по различни кампании из водещите световни рекламни агенции: от САЩ и Европа до Япония и Китай. Той често е канен да води обучения и е основен лектор на Cannes Lions, Eurobest, Spikes Asia и други фестивали за креативност. Темата на Йонатан Доминиц за тазгодишното издание на ФАРА ще бъде: The rules behind Breaking creativity rules.

    Станислава Армутлиева е основател и управляващ директор на някои от най-успешните музикални компании у нас - Вирджиния Рекърдс, Вирджиния Пъблишинг, Анимато Мюзик, Анимато Мюзик Пъблишинг, които се занимават с всички дейности в областта на музикалния бизнес – продуциране, менажиране и администриране на авторски и сродни на авторските права, маркетинг на музикални продукти и събития, физическа и дигитална дистрибуция на аудио и видео записи, представителство на някои от най-големите световни музикални каталози за България и други.  Тема ѝ в рамките на лекционния панел ще бъде: Всичко, което трябва да знаете за свързването на музика с реклама.

    Никола Бозаджиев гостува на FARA UNUSUAL 2021 като режисьор и сценарист с дебютния си пълнометражен филм „Шибил“, донесъл на него, на екипа и страната ни световно признание със 139 награди в 51 страни на 6 континента. Включително световната „Реми“ награда, която нарежда кино дебюта на Никола до тези на имена като Стивън Спилбърг, Джордж Лукас, Ридли Скот, Братя Коен, Дейвид Линч, Оливър Стоун и други. 

    Той определя „Шибил“ като началото на движение, чиято цел е възраждането на сетивата на човека и смелостта да бъдеш такъв. Или определено в три думи – негова цел е „Киното на сетивата“. Никола ще говори на тема: Мечтите са създадени, за да се сбъдват.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 3 часа
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 19 часа
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 19 часа
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 20 часа
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 1 ден
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство