петък, 01 март 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1429 прочитания

  ФАРА се завръща с Творчески и Медиен фестивал през септември в София

  Заявки за участие ще се приемат до 25 юни 2021
  27 май 2021, 12:09 a+ a- a

  Двадесетото издание на Фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции - ФАРА 2021, ще се проведе от 8 до 11 септември в град София, обявиха от БАКА.

  FARA UNUSUAL 2021 се организира в столицата за първи път от 2000 година насам, а събитието ще премине под мотото Unexpect the expected. За първа година в рамките на форума се въвежда и Медиен фестивал.

  Целта на новия Фестивал е да награди работата, която се откроява чрез стратегия в използването на медийните канали, която променя пазара, и води до измерими резултати. 

  Новости има и в Творческия фестивал. От тази година се въвежда една изцяло нова категория - Бранд адаптивност, в която ще се състезават рекламни форми, които променят образа, дейността или продукт на бранда в отговор на непредвидена социална или пазарна ситуация. В категорията ще се допускат и рекламни форми, които са реакция в реално време на специфична тема или значимо за обществото събитие (topical & real time advertising). 

  Обновена и разширена също е и подкатегория Социални медии и инфлуенсър маркетинг в категория Digital. Категорията е отворена за всички дигитални форми и формати, използващи социалните мрежи, както и рекламни форми, които използват изключително или основно influencer marketing.

  Заявки за участие в конкурсната програма на ФАРА 2021 ще се приемат до 25 юни 2021 г. Във Фестивала могат да участват рекламни форми и комуникационни кампании, които са създадени в България и са реализирани в страната или чужбина, и са публикувани/излъчени/организирани между 01.01.2019 и 30.04.2021 г.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 8 часа
  Проучване: Лихвите за покупка на жилище у нас вероятно ще останат ниски, а тези за бизнес имоти - по-високи
  Приемането ни в Шенген и еврозоната са предпоставки за засилване на интереса на чуждестранни инвеститори към България, сочи анализ на Colliers
  преди 9 часа
  ЕП подкрепи плановете за европейски цифров портфейл
  Новата рамка за цифрова идентичност ще предостави на гражданите на ЕС трансграничен цифров достъп до ключови обществени услуги
  преди 15 часа
  ОББ и ЕИБ със споразумение за гаранции по нови кредити за предприятия с персонал до 3000 души
  ОББ има 3 активни споразумения с ЕИБ и ЕИФ, по които може да отпусне нови кредити на обща стойност до 2 млрд. лв.
  преди 1 ден
  Шотев: Рекордни са инвестициите у нас за 2023
  Те отчитат ръст от 28% спрямо 2022
  преди 1 ден
  Световната банка инвестира 150 млн. евро в AG Capital
  Средствата ще подкрепят проекти на Lion's Head в България и Румъния