четвъртък, 28 октомври 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  893 прочитания

  ФАРА се завръща с Творчески и Медиен фестивал през септември в София

  Заявки за участие ще се приемат до 25 юни 2021
  27 май 2021, 12:09 a+ a- a

  Двадесетото издание на Фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции - ФАРА 2021, ще се проведе от 8 до 11 септември в град София, обявиха от БАКА.

  FARA UNUSUAL 2021 се организира в столицата за първи път от 2000 година насам, а събитието ще премине под мотото Unexpect the expected. За първа година в рамките на форума се въвежда и Медиен фестивал.

  Целта на новия Фестивал е да награди работата, която се откроява чрез стратегия в използването на медийните канали, която променя пазара, и води до измерими резултати. 

  Новости има и в Творческия фестивал. От тази година се въвежда една изцяло нова категория - Бранд адаптивност, в която ще се състезават рекламни форми, които променят образа, дейността или продукт на бранда в отговор на непредвидена социална или пазарна ситуация. В категорията ще се допускат и рекламни форми, които са реакция в реално време на специфична тема или значимо за обществото събитие (topical & real time advertising). 

  Обновена и разширена също е и подкатегория Социални медии и инфлуенсър маркетинг в категория Digital. Категорията е отворена за всички дигитални форми и формати, използващи социалните мрежи, както и рекламни форми, които използват изключително или основно influencer marketing.

  Заявки за участие в конкурсната програма на ФАРА 2021 ще се приемат до 25 юни 2021 г. Във Фестивала могат да участват рекламни форми и комуникационни кампании, които са създадени в България и са реализирани в страната или чужбина, и са публикувани/излъчени/организирани между 01.01.2019 и 30.04.2021 г.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 8 минути
  С увеличаване на тестването излиза наяве скрита заболеваемост от Covid-19
  Ако новите случаи продължават да ескалират, неминуемо ще се стигне и до локдаун, заяви зам.-министърът на здравеопазването Александър Златанов
  преди 28 минути
  Предстои спиране на плановия прием в болници в София
  В столицата ще бъдат разкрити допълнително 50 интензивни легла за пациенти с Covid-19
  преди 1 час
  5643 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой потвърдени случаи на новия коронавирус у нас от началото на пандемията е 587 765
  преди 16 часа
  САЩ предвиждат въвеждане на „данък милиардери“
  Той ще засегне приблизително 700 данъкоплатци с над $1 млрд. активи или $100 млн. годишен доход за 3 последователни години
  преди 17 часа
  Повече от половината места за настаняване у нас отчитат намаление на приходите през септември
  Около четвърт от мениджърите са съкратили персонал, показват данните на НСИ