събота, 20 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  9968 прочитания

  Какви придобивки предлага Telelink Infra Services?

  Повече за пакета от придобивки и различните инициативи научете от Теодора Йорданова – HRBP в компанията
  09 юли 2024, 13:44 a+ a- a

  Снимка: Теодора Йорданова – HRBP в Telelink Infra Services

  В рубриката на Economy.bg „Какви придобивки предлага...“ компаниите разказват за пакета от придобивки, който предлагат, както и за различните инициативи, насочени към подобряване качеството на живот на служителите.

  Повече за пакета от придобивки и различните инициативи на Телелинк Инфра Сървисис научете от Теодора Йорданова – HRBP в компанията.

  Обща информация за компанията:
  Име: Телелинк Инфра Сървисис ЕАД
  Сектор: Телекомуникации и ИТ
  Създадена: 2001г.
  Брой служители: в България 130, глобално: 450
  Офиси в България: В София и Варна
  Основна дейност на компанията: Телелинк Инфра Сървисис e с основна дейност предоставяне на услуги за изграждане и експлоатация на телекомуникационна инфраструктура, както и решения в областта на системи за управление на сгради и енергийна ефективност. Компанията предлага комплексни услуги за секторите телеком, индустрия, частен и публичен. Специфичното за Телелинк Инфра Сървисис е, че изпълнява предимно сложни, комплексни и високотехнологични проекти, като покрива широк спектър от системи. Част от проектите са от национална значимост. Мисията на компанията е да интегрира комплексни инженерни решения по надежден и предвидим начин, давайки възможност на клиентите  да постигат целите си, чрез иновативни технологии в инфраструктурата.

  Теодора, какви социални придобивки включва пакетът, който предлага компанията?
  През годините компанията надгражда значително пакета социални придобивки и периодично правим проучвания какво би обогатило условията на работа и културата в офиса. Най-високо оценяван всяка година е луксозният пакет за допълнително здравно застраховане, който покрива първични и вторични прегледи, болнично лечение, разходи за медицински стоки и дентална грижа. Имаме възможност да застраховаме и членове на нашите семейства на преференциални условия.
  Грижим се за превенцията на всеки един от нас и затова освен основните прегледи, включени в задължителната профилактика, в последните години разширяваме пакета с допълнителни.
  Държим на физическата активност, затова освен Мултиспорт карта, тази година включихме и тренировки в офиса с професионален треньор два пъти в седмицата. Понеделниците ни започват с пресни сезонни плодове и чаша ароматно кафе. Интересуваме се от различни събития и дейности, които ще повишат общата ни култура, затова добавихме към пакета придобивки карта Знание+. Ежемесечно получаваме ваучери за храна в размер на 200,00 лв., а при сключване на брак или раждане на дете, компанията предоставя ваучери за подарък в размер на 300,00 лв.


  Имаме вътрешна група – „Help Together”, която се занимава с дарителски кампании, следи събраните средства и филтрира къде и по какъв начин да бъдат разпределени.
  Възползваме се и от голям набор отстъпки и преференциални цени за различни обекти, стоки и услуги. Както и организираме два пъти годишно големи фирмени събития като тиймбилдинг и Коледно парти за цялата компания.

  Колко дни отпуск имат служителите във Вашата компания?
  В компанията основният годишен отпуск е в размер на 20 дни. За някои определени позиции, за които работния ден е ненормиран, отпускът е в размер на 25 дни.

  Имате ли политика за гъвкаво работно време?
  За нас е важно задачите да бъдат свършени качествено и в обхвата на заложения срок. От там нататък всеки е свободен да управлява времето си, както прецени, спрямо приоритетите, които има. Имаме политика за гъвкаво работно време и работа от разстояние, която ни дава възможност да сме по-производителни и фокусирани по отношение на творческите или административните задачи, както и подобрява баланса между работата и личните ангажименти. Можем да работим 5 дни в месеца от вкъщи, единствено инсталационните/инженерните екипи не могат да се възползват от този начин на работа, тъй като в 90% от времето работят на обекти.

  Как се подпомага балансът работа – личен живот?
  Стараем се да създаваме среда, в която колегите се чувстват сигурни, стабилни, да имат необходимите ресурси, да могат да се фокусират върху важните дейности по проекти и да се развиват. От миналата година имаме много добра развита Well-being програма, в няколко направления – спорт, здравословен начин на живот, майндфулнес.
  Подкрепяме активното движение, затова организирахме и вътрешно състезание за най-голям брой крачки в месеца. По желание на колегите организирахме народни танци в офиса, както и спортни тренировки с професионален треньор. Периодично правим неформални организации за изкачване на върхове в България или разходка в планината.

  Стараем се да информираме колегите с препоръки и полезни навици за водене на по-здравословен начин на живот, посредством вътрешен бюлетин. Страхотен успех имаме за втора поредна година с еднодневната програма New8 на Plantobe, насочена към практики за медитация, визуализация и осъзнаване с цел дисциплина, осъзнаване и промяна.

  Имате ли практика да давате бонуси?
  В компанията има установена политика за бонуси, които са обвързани с финансовите резултати на компанията, резултати по проекти и постигане на личните цели на всеки от нас.

  Какви са възможностите за обучение и професионално развитие, които предоставяте на Вашите служители?
  Всяка година правим план на това какви умения и компетенции искаме да развиваме. Правим проучване с какви подкрепящи обучения и/или академии можем да постигнем това и преминаваме към организиране на такива.
  За инженерните ни екипи има задължителни технически и електро обучения, които се преминават всяка година. Допълнително надграждаме умения и работа с различни системи, посредством сертифициране към нашите вендори и партньори.


  Много добре се приемат академиите, които организираме с външни партньори, едната ориентирана към Лидерство, а другата към Бизнес преговори. Избираме нашите партньори по добавена стойност и необикновеност. Такъв пример е обучението на тема „Изкуството на лидерството“, което засилва уменията за въздействие и убеждаване, а най-предизвикателното при него е, че главни герои сте ти и конете.
  Стараем се плана ни да бъде максимално полезен и диверсифициран, като включва не само технически обучения, но и такива, които развиват персоналните умения като лична ефективност, комуникации, презентационни умения.
  По този начин подкрепяме нашите експерти в професионалното им развитие в компанията.

  Организирате ли тиймбилдинг за Вашите служители?
  Вече 23 години поддържаме една стабилна, приятна и приятелска атмосфера в организацията и за нас е важно да се събираме всички заедно. Понякога се предизвикваме с интересни, динамични и различни роли по време на тиймбилдинг игри, а понякога просто се отдаваме на дълги разговори с колеги, с които не се виждаме в ежедневието. Обикновено едното ни събитие е през юни, а другото през декември.

  Участвате ли в различни обществени и корпоративни социални инициативи?
  В Телелинк Инфра Сървисис вярваме в доброто и винаги сме готови да помогнем. Както споменах имаме вътрешна група – „Help Together”, фокусирана към благотворителност. В началото на годината правим вътрешно проучване какви каузи предпочитат колегите да подкрепят през годината, ако имат конкретни предложения също могат да ги отправят. В края на годината информираме всички за изразходените средства и подпомогнатите случаи.
  Поглеждайки назад във времето сме помогнали на стотици нуждаещи се чрез дарителските кампании през вътрешната група „Help Together”, където заделяме сума от заплатата си, за да подкрепим различни каузи. Паралелно с това, като социално отговорна кампания обвързваме почти всяко наше вътрешно събитие с благотворителен мотив – от работилница за Баба Марта, през изработен артикул от хора с увреждания за Великденската ни кампания, до детска работилница за рисуване върху тениски в подкрепа на децата с бъбречна недостатъчност. Обикновено Коледната ни трапеза също обвързваме с благотворителност.
  Организирали сме доброволчески акции за залесяване, почистване и облагородяване на природен парк, подпомагали сме домове за възрастни хора, дарявали сме оборудване и книжки за детски отделения. Осиновявайки кошер се радваме да допринесем към пчеларския сектор, опазването на медоносните пчели и поддържане на биоразнообразието в България.
  Вярваме, че участвайки във всяка една кауза, ние помагаме за едно по-добро „утре“ и даваме добър пример.

  Какви други допълнителни придобивки и социални инициативи предлага Вашата компания, за да подобри качеството на живот на служителите?
  В компанията даваме възможност и чуваме идеите на всеки един колега за подобряване на средата и условията. Обособихме зона за отдих, както и сложихме дартс и плейстейшън, за да имаме място, където да разпускаме заедно. Пренесохме за Деня на жената арт ателие в офиса на Телелинк, където всички дами се потопихме в техниките на рисуването и се подкрепихме с чаша вино. Награждаваме колегите за кръгла годишнина в компанията. И ги предизвикваме да излязат от зоната си на комфорт, участвайки в Legion Run.
  Следим тенденциите в корпоративния свят и полагаме усилия да въведем модерните неща по подходящ начин в една инженерна компания като нашата, така, че да продължим да бъдем отговорен и предпочитан работодател.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа и стаж на „Телелинк Инфра Сървисис“ EАД в JOBS.bg

  Вижте още от рубриката ПРИДОБИВКИТЕ В БЪЛГАРИЯ:

  Какви придобивки предлага Xplora BG?
  Какви придобивки предлага Amadeus Sofia?
  Какви придобивки предлага DTC Commerzbank?
  Какви придобивки предлага Experian България?
  Какви придобивки предлага Appolica?
  Какви придобивки предлага Адастра?
  Какви придобивки предлага КBC Global Services N.V. – Branch Bulgaria?
  Какви придобивки предлага Schneider Electric?
  Какви придобивки предлага Фрамар Холдинг АД?
  Какви придобивки предлага Hitachi Solutions Bulgaria?
  Какви придобивки предлага United Partners?
  Какви придобивки предлага M3 Communications Group?
  Какви придобивки предлага Coherent Solutions?
  Какви придобивки предлага VSG Bulgaria?
  Какви придобивки предлага SiteGround?
  Какви придобивки предлага Proxiad SEE?
  Какви придобивки предлага BILLA България?
  Какви придобивки предлага Anthill?
  Какви придобивки предлага All Channels Communication Group?
  Какви придобивки предлага Amusnet?
  Какви придобивки предлага A1 България?
  Какви придобивки предлага CluneTech?
  Какви придобивки предлага Progress?
  Какви придобивки предлага Sofia Stars?
  Какви придобивки предлагат Технополис и Практикер?
  Какви придобивки предлага Anakatech?
  Какви придобивки предлага Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт?
  Какви придобивки предлага Фантастико Груп?
  Какви придобивки предлага StorPool?
  Какви придобивки предлага Blankfactor?

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Wizz Air празнува 20 млн. превозени пътници от летище София
  Авиокомпанията и стартира нов маршрут – до Лион
  преди 1 ден
  Онлайн продажбите в САЩ достигнаха $7,2 млрд. в първия ден на Amazon Prime Day
  Продажбите са с над 10% повече спрямо миналата година
  преди 1 ден
  Глобално кибер прекъсване приземи полети по целия свят
  Проблемът засегна и работата на банки и медии в различни точки на света
  преди 1 ден
  Президентът ще връчи втория мандат на 22 юли
  На кандидата за премиер, посочен от втората по численост парламентарна група в 50-ото Народно събрание
  преди 1 ден
  WordPress Engine придобива българската NitroPack
  Основателите Георги Петров и Михаил Стойчев ще работят върху нов проект